2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظاهرا هک شده حتما عوض کن منم میخام شنبه صبح برم عوض کنم فقط خداکنه اطلاعات کاربرا لو نرفته باشه و ...

گفتن یه سری سرورها سوخته که.

فکر نکنم هک شده باشه

نگوووو😓😓 از کجا شنیدی خبرشو؟

چه کارگزاری رو انتخاب میکنی؟؟ 

بانک ملی

همسرم داره خوبه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
سلام  دوستان ما میخاییم یه کانال تو تلگرام بزنیم توش سهم معرفی میکنیم که از روزی که شما میخرین ...

اصلا قابل پیش بینی نیست

از روزی که امیدم را به دیگران از دست دادم احساس بهتری می کنم!!!!!!!!!!!!!!!
گفتن یه سری سرورها سوخته که. فکر نکنم هک شده باشه نگوووو😓😓 از کجا شنیدی خبرشو؟

اونکه مسخره بازیه 

ادمین پیجش سوتی داده گفت مشکلات نرم افزاریه 

خدا کنه ک زودتر درست شه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
نمیدونم دقیق باید چیکار کرد

کارگزاری انتخاب کنید، بعد تو سایتش ثبت نام کنید، برید دفتر کارگزاری یا پیش خوان دولت، احراز هویت کارگزاری رو انجام بدین، یه تغییر کارگزار ناظر داره باید اونجا انجام بدین، یا همون دفتر کارگزاری بگین انجام بدن.