2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8664 بازدید | 74 پست

خب 8وب بود چرا رفتی دکتر احتمالا لایه بردار داده بابد ابرسانی کنی زمان بگذره خوب شه بهتره نا شنبه جز ابرسانی هیچی نزنی ب پوستت تو افتابم نرو شنبه هم کرم پودر بزن فقط

پماد بتامتازون از داروخانه بخره امشب بزن وقت خواب صبح بیدار شدی با شامپو بچه فیروز بشور دوباره بزن & ...

روش ات درسته فقط یه پیشنهاد ب خودتم بدم ک ب من عالی جواب میده 🙂بجای پماد بتامتازون پماد کلوبتازول استفاده کن ...

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو ب فنا دادی سر یه مسئله کوچیک وسواس گونه ... نهایاش کرم پودر میزدی ب جای جوش دیگه دکتر رفتنت چی ...

والا من فک کردم دکتر برم بهتره دیگه مطمئنم نمیدونستم یارو گوه میزنه به صورتم☹

والا من فک کردم دکتر برم بهتره دیگه مطمئنم نمیدونستم یارو گوه میزنه به صورتم☹

کاری ک گفتم رو بکن خیلی خیلی تاثیر داره

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
سفیده تخم مرغ بزن تا واسه میکاپ اماده بشه‌چاره ای نیس باید کرم بزنی که محو بشه،بعدشم اینقدر استرس ند ...

اره واقعاولی خو زورم میگیره صورتم هیچیش نبود الان دقیقا همین روز اینجوری شده

حساسیت خاصی نداشتی به پماده؟یاازعوارض پماده نبوده؟چون منم بخاطرجوشام رفتم دکتر یه پمادبهم دادکه کل صورتم قرمزشده بود افتضاح که باهیچی پوشونده نمیشد من دانشگاه میرفتم ماسک میزدم بعدصورتم خشک شده بودکه یه صابونم بهم دادبعدکه پرسیدم گفت ازعوارضه پمادس که تشون میده جوشاداره خوب میشه وجاش میره که چندبارحموم رفتم رفته رفته صورتم روشن شد برگشت به حالت اولش جوشامم خداروشکر همه خوب شده