2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر بچه دیدم خوشگله ولی پسر جوون 🤔🤔

پسرجوون .خوب نیست..این پوستشم به قرمزی میزنه..

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
واای منم خیلی دوس دارم  

برعکس ما موهامون کامل پرکلاغیه دخترم هم اینقدر پرکلاغیه 

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
طفلی😅 ازش بخواین ریشاش رو بزنه یا کوتاه و شیک مدل بده و موهاشو هم مد امروزی کوتاه کنه😁

ریش شوهر من طلاییه رنگش...یه مدت ریش،گذاشت اینم گف منم میخام بزارم..هرچی گفتیم بزن بابا..فایده نداره..ریش بللللند گذاشته😞

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
ریش شوهر من طلاییه رنگش...یه مدت ریش،گذاشت اینم گف منم میخام بزارم..هرچی گفتیم بزن بابا..فایده نداره ...

اگه سفید پوست باشه که باید خوب باشه  یکم بلند بزاره که عالیه الان پسرا میرن رنگ میکنن ..

میشه تموم کرد؟
اگه سفید پوست باشه که باید خوب باشه  یکم بلند بزاره که عالیه الان پسرا میرن رنگ میکنن ..

نه میگم پوستش به قرمزی میزنه

عه چ جالب, پس هر کدوم ی رنگین😁 طلاییم قشنگه وای ریش بلند خیلی بده😷

آره داداش کوچیکشونم عین آفریقایی هاس😀