2777
2789
عنوان

زناشویی

304 بازدید | 15 پست

سلام دوستان طبق تجربتون اگه متاهلین کمکم کنید ممنون میشم،

دوستان من با یکی تو رابطم ک اخر سال قراره بیاد جلو اقدام کنه واسه رسمی شدنش،مادرامون در جریانن فقط،فامیل هم هستیم ولی دور،

راستش چند بار بخاطر دخالتای مامانش دعوامون شده شدیدا،

و زود تحت تاثیر حرفای مادرش قراره میگیره با این حال من باز احترام ب جا میارم واسه مادرش،چون اکثرا با مادرش مجازی در ارتباطم مثلا اینستاگرام فقط اونم استوری پستی چیزی باشه،

هر بار حرفی میشه زود ب خودش و مامانش میگیره دعوامون میشه،من کوتاه میام ولی اون باز...میگه از دلت خبر دارم ولی زبونی بعضا بعضی حرفا رو میزنی،نباید بزنی حق نداری و این حرفا،خستم دیگه خیلی خستم 😔😔دیشب با اینکه حالم خوش نبود سر مسائل خانوادگی ولی تا این بحث اومد وسط با علی رغم حالم گذاشتمم رفت😔😔😔نمیدونم چی کار کنم قلبم داره از سینم میزنه بیرون

بیخیال

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رابطت سمیه :ازش بیابیرون؛باهاش حالت خوش نیست.دنبال کسی باش که خوشحالت کنه نخواد اصلاحت کنه وعوضت کنه

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

از من بتو نصحیت با پسری که به مادرش بیشتر از تو اهمیت میره ازدواج نکن چون تا اخر عمرت بدبخت میشی😑

من خرابم بنشین زحمت آوار نکش...نفست باز گرفت این همه سیگار نکش:)

خداروشکر که قبل ازدواج شناختیش

تموم کن

قوی باش

بهتر از ایشونم زیاد هست

کلا معتقدم حرمت رابطه خیلی مهمه

یه مدت یه طرفه هم ک شده قطع کن رابطت رو

اگه خودش برگشت سمتت، باهاش جدی صحبت کن

عزیزم قبل اینکه همه چی رسمی بشه تموم کن.

الان داره اینجوری اذیتت میکنه بعد ازدواج دیگه خدا میدونه.

اون الان داره گربه رو‌ دم حجله میکشه.

انسان با ازدواج میخواد ب ارامش برسه نه اینکه همش تو استرس و تنش باشه.

ممکنه چندین ساااال بعد بهتر بشه ولی بهترین لحظات عمرت سر این حرفها و کشمکش ها تلخترین روزای زندگیت میشه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
از من بتو نصحیت با پسری که به مادرش بیشتر از تو اهمیت میره ازدواج نکن چون تا اخر عمرت بدبخت میشی😑

بحث اهمیت نیست میگه رابطتون برام خیلی مهمه و احترام بزرگ ترا خیلی مهمه

2790
2778
2791
2779
2792