2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار غیر انسانی🤔

بله پس انسانی هست ؟

ماها دیگه عادت کردیم گوشت میخوریم نمی بینیم که چه بلایی سر اون حیوانات بدبخت میارند 

ولی واقعا انسان به صرف دفع بلا از خودش بخواد جون موجود زنده ای رو بگیره نهایت بربریت و بدوی بودن هست 

بهش بگو آقا دكتره ميخواست عملش كنه كه حالش خوب بشه

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
بله پس انسانی هست ؟ ماها دیگه عادت کردیم گوشت میخوریم نمی بینیم که چه بلایی سر اون حیوانات بدبخت می ...

خدا خودش توصيه كرده 

داستانشو نشنيدي مگه؟عجيبه😓

هرچند خودم دوست ندارم مرگ حيوانات رو با چشم ببينم

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
خدا خودش توصيه كرده  داستانشو نشنيدي مگه؟عجيبه😓 هرچند خودم دوست ندارم مرگ حيوانات رو با چشم ...

هر کسی اعتقادات خودش رو داره 

من داستانی رو بخونم قرار نیست بهش عمل کنم 

داستان شنگول و منگول رو هم شنیدم 

چرا میخوریم  ولی گفتم به این خاطر حیوانات رو ذبح کردن غیر انسانی هست

در نهایت تمام گوسفندا رو سر میبرن و گوشتشونو استفاده میکنن نیتش مهم نیست

تازه بعد از قربانی گوشتش به فقرا میرسه 

شاید اصلا فلسفه قربانی اینه که به این بهانه به قشرضعیف کمک بشه

🌷
در نهایت تمام گوسفندا رو سر میبرن و گوشتشونو استفاده میکنن نیتش مهم نیست تازه بعد از قربانی گوشتش ب ...

درسته ولی کشتن حیوانات در کوچه و خیابان و جلو چشم هر بیننده ای باعث عادی شدن آزار حیوانات میشه و قساوت قلب رو اشاعه میده 

مثلا در زمان حج گوسفندان زیادی قربانی میشند در حالیکه اجسادشون روی هم تلنبار میشند و نیازی به اون همه قربانی کردن نیست 

متاسفانه انسان خودخواه ترین موجود روی کره خاکی هست که تصور می‌کند جهان باید در خدمت او باشد 

گاهی حس میکنم کرونا انتقام بحق طبیعت بود 

درسته ولی کشتن حیوانات در کوچه و خیابان و جلو چشم هر بیننده ای باعث عادی شدن آزار حیوانات میشه و قسا ...

بله در اینکه انسان خیلی سرکشه شکی نیست و طبیعت داره انتقام میگیره قطعا

در مورد قربانی در انظار عمومی هم با شما موافقم ولی خب اصل قربانی کردن رو قبول دارم به همون دلیلی که گفتم❤

کلا تو دین اسلام انسان فقط مجازه تعداد محدودی از حیوانات رو مصرف کنه و صرفا برای رفع نیازش نه برای تفریح و از روی زیاده طلبی

این دنیا متعلق به تمام موجوداتی هست که توش زندگی میکنن

🌷