2777
2789
عنوان

ضبط مکالمه مخفیانه سراغ دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2845 بازدید | 25 پست
چطکر برنامه رو مخفی کنم  

بالا صفحه گوشی تو صفحه اصلی سه نقطس اونو بزن میاره مخفی کردن 

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازار داره ظبط مکالمه مخفی بزن بعد اعلانشم مخفی کن.مواظب باش بعضی برنامه ها  تماسارو تو پوشه موسیقی ثبت میکنه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
طرف مقابل متوجه نمیشه مکالمه داره ضبط میشه ؟مثلا صدا یه کم ضعیف نمیشه 

ن اصلا متوجه نمیشه من الان دانلود کردم تو گوشی خودم مخعی کردم 

هیچ چی معلوم نیست 

فقط الان مخفی کردم نمیدونم کجا رفت ایکن ش و چجوری دوباره ایکنش رو بیارم 

صدارو هم واصع عالی 

خواستی اسم برنامه رو برات بفرستم دانلود کن 

ن اصلا متوجه نمیشه من الان دانلود کردم تو گوشی خودم مخعی کردم  هیچ چی معلوم نیست    ...

سلام اسم برنامه رو میشه بگی مرسی 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
ن اصلا متوجه نمیشه من الان دانلود کردم تو گوشی خودم مخعی کردم  هیچ چی معلوم نیست    ...

سلام عزیزم میشه برنامه برام بفرستی نمیخام اعلان بزنه ک متوجه بشه و بعد اینکه توی پوشه موسیقی میره؟