2777
2789
عنوان

جاریم هنوز نیومده عزیز شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا چرا باید مردم برامون اهمیت داشته باشن که دوستمون دارن یا نه ادم باید برای خودش زندگی کنه

ببين خودت چه طوري راحتي تو دنيا همش كه نبايد در حال سرويس دادن باشيم اگه جزءشخصيتته كه هيچي اگه نه دنيا رو به كامت تلخ نكن 

دوسال بعد همه چی بنفع تو میشه،تازه اولشه

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

عزیزم شما خودت باش. البته محبت کلامی و رفتاری در حد معقول لازمه و اگه یکم تو روابط اجتماعی احساس میکنی ضعیفی سعی کن کتاب بخونی و آهسته تو خودت تغییرات ایجاد کنی نه بخاطر جاری، بلکه بخاطر حال خوب خودت. چون خوب ارتباط برقرار کردن با آدما اول حال خودمونو خوب میکنه بعد دیگران

درباره کمک کردن هم همونی باش که تاحالا بودی، ایشونم اگه زیاد از حد از خودش مایه میذاره تهش پشیمون میشه. نتیجه افراط و تفریط همیشه پشیمونیه گلم

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

ببین من عروس کوچیکم ۳سالهه ازدواج کردم و رفتارم مثل جاریته دقیقا

ولی من قصدم خودشیرینی نیست کلا برای خونواده شوهرم تا الان احترام قائلم درسته مشکلاتی بوده ولی احترام جاشه

با من ۵تا عروس دارن نیازی ب خودشیرینی من ندارن

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

یاد تبلیغ های تلگرام افتادم  

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

منم جاری مو خیلی تحویل میگیرن تازه یه ماهه اومده اخه معلمه

جلو خودم میگن از همه سرتره

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  

البته این جاریم کلا خیلی مهربونه بامنم اینجوریه هی زنگ میزنه حالمو میپرسه قربون صدقه میره کلا فکرکنم از سادگیشه

خواهشا اگه امضامو خوندی دعا کن ک بمیرم از زندگی خستم خیلــــــــــی خسته

انشالله که این آدم واقعا ذاتش مهربون و مثبت باشه ولی تجربه ثابت کرده کسی که برای قربون صدقه زیادی پر سر و زبونه و کسیو که اصلا اولین باره میبینتش هی قربونش میره همش ظاهریه و این آدم به وقتش موقع بحث و مشکلاتم چندین برابر زبون داره و میشوره میزاره کنار همشونو حالا بشین و تماشا کن 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
2827
2791
2779
2792