دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلی جاها به پریودی میگن مریض شدم. مادرم اینام همینو میگفتن.. اینقدر رو اسم فوکوس نکنید
بهرحال درست نیست بگیم مریضی
دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
کم رنگ بودنش نشونه اینه که لقاح دیرتر انجام شده و عدد بتا هنوز اونقدری زیاد نشده برای آز خون عجله نکن و پس ف دا برو چون ممکنه بتا کم باشه البته حتما مثبت میشه ولی اگر عدد کم باشه میگن دو روز بعد تکرار کن آزمایش رو.
اذیت میشی
سلام ترانه ی قشنگ هستی که اومدی توی دلم نشستی یه حس خیلی فوق العاده دارم میخام یه دختر ناز و تپل بیارم
فقط یک واژه س و منظور اون مریضی نیست. مثلا تهرانیا به کسیکه فوضولی میکنه میگن موس موس میکنه. اما واژه موس در مازندران بسیار بسیار کلمه ی زشتیه. پس گیر نباید بدیم الکی
ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره