2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سماره ای که دادم زنگ بزن بپرس الان ضرر نداره بهت میگن قضیه چیه. 

سلام

ببخشید من با این شماره الان چند روزه تماس میگیرم تلفن گویاست و میگه شماره سفارش رو وارد کن بعد میزنم میگه صحیح نیست 

نمیدونم باید چی رو بزنم یکی جوابمو بده😔

بسته ام باید سوم تا هفتم میرسید اما فقط یکی رو فرستادن 

سلام ببخشید من با این شماره الان چند روزه تماس میگیرم تلفن گویاست و میگه شماره سفارش رو وارد کن بعد ...

ببین شماره رو که بگیری اگر هیچ گزینه ای رو نزنی میره روی وصل به اپراتور . اصلا هیچ کدی رو وارد نکن صبر کن تا به اپراتور وصل بشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
سلام ببخشید من با این شماره الان چند روزه تماس میگیرم تلفن گویاست و میگه شماره سفارش رو وارد کن بعد ...

اونا که میگه شماره سفارش رو وارد کن دوباره الکی عدد یک رو بزن اون میگه شماره صحیح نیست شما در صف پاسخگویی قرار گرفتید بعد به اپراتور وصل میشی

اگر درست شد به من بگو شماره رو که گرفتی اول عدد یک رو وارد کن بعد ۲ و بعد دوباره یک و وقتی گفت کد پیگیریتو بزن دوباره یک رو وارد کن اول میگه صحیح نیست و بعد میره رو اپراتور

پست کردن الان پیام کد رهگیری مرسوله هم اومد برام که باید اداره پست به دستم برسونه

خوب خدارو شکر دیجی کالا عمر ۱۳ ساله داره کارشون درسته حتما موقع درخواست حواست باشه گزینه ای رو بزنی که تمام مرسوله باهم پست بشه