2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یادتون نیس اولش چطوری بود من متوجه چندتا خال سیاه شدم ک اصلا برآمدگی ندارن یعنی زگیل هستن؟

فک نکنم این زگیل باشه ها با ی سرچ ساده میتونی عکس زگیل تناسلی رو ببینی  ،من خودم ی چی تاول مانند داستم شاید نزدیک ده سال میشه اولا نمیدونستم چیه حتی چن بار خاستم بترکونمش ک نشد😁بعد دیروز رفتم دکتر واسه چکاب گفتم ،نگا کرد گف چیزی نیس 

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت

[QUOTE=142866533]نمیدونم اخه چرا اینا زده میترسم خطرناک باشه[/QUOTE ینی از کیه ک زده؟قبلن نبود؟از کی متوجه شدی؟درد سوزش یا خارش نداری

اخرین باری ک تست پاپ اسمیر دادی کی بود

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
[QUOTE=142866533]نمیدونم اخه چرا اینا زده میترسم خطرناک باشه[/QUOTE ینی از کیه ک زده؟قبلن نبود؟از کی ...

والا نمیدونم از کی زده تا حالا نگاه نکرده بودم شایدم از قبل بوده نمیدونم

ن عزیزم پ خیالت راحت چیزی نیس احتمالن خال ،باز حالا واسه چکاب ماهانه ک میری پیش دکترت بهش بگو و برای راحتی خیال خودت ی سرچ کن عکس زگیل تناسلی رو ببین،من این ی هفته انقد راجب این بیماری و تبخال تناسلی خوندم ک دیگه دکتری شدم براخودم

والا نمیدونم از کی زده تا حالا نگاه نکرده بودم شایدم از قبل بوده نمیدونم

خخخخ از این ب بعد نگا کن بهش خواهرم توجه بنما 😀😀