😔😔😔حالم حیلی بده ...۶ ماهه نامزدمو ندیدم تهرانه بخاطر راه دورش و این کرونا نشد همو ببینیم الان قرار بود بیاد پولی ک قرار بود باهاش بیاد پیش من رو میخواد بده ب مامانش....مامانشو ب من نرجیح داد گفت مامانم واجبتره خرجی نداره باید بهش بدم...خیلی بهم برخورد من ۶ ماهه شبو روز دلتنگشم...عصبانی شد گفت نمیامممم..................هیییی خدااااا...من چیزی بهش نگفتم فقط گفتم وقتی پول نداریم چرا قول الکی ب مامانت دادی
خب بایییییددددد پول جمع کنیم ک بتونیم با این شرایط کوفتی ازدواج کنیم یاااااااااااا نننننننننن.....خا ...
نه عزیزم درکت می کنم اما خب نامزدت باید فکر اینجاهارو کنه بنظرم وظیفه ی ایشونه که برنامه ریزی کنه برای ازدواجتون و همینطور برای دیدن هم ...حالا انشالا که جور بشه و خیلی زود برید سر خونه زندگیتون و خوشبخت بشین الهی💜
نه عزیزم درکت می کنم اما خب نامزدت باید فکر اینجاهارو کنه بنظرم وظیفه ی ایشونه که برنامه ریزی کنه بر ...
برنامه ریزی کردیم..اما مادرش زنگ زده ک میخوام با فلانی بیام تهران پول ندارم پول تو جیبی برام بفرست...خب من بودم میگفتم ندااارررممممم خب نیسسسست ماهی ۲۵۰۰ حقوقش همش میره برای قرعخ کشی ب بدبختی ۵۰۰ جمع کرد که بتونه بیاد کرمانشاه حالا اونو میخواد بده ب مامانش..خودش میخواست بره شلوار و کفش بخره پولشو میده ب مامانش.خب میتونست بگه مادرجان نیا پول ندارم دستم خالیه بزار ی وقت دیگه....
این بد نیستا ک مامانشودوس داره خوبم هس...منم مامانشودوس دارم اما واقعا ظلمه ما داریم تومان تومان جمع میکنیم که یکمون بشه دو😆تو این اوضاع گرونی دستمون ب هیچ جا نمیرسه😭😭😭😭😭😭خسته شدیم دیگ....هییییی بیخیال این نیز میگذرد