2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 43 پست
چرا مثلا نباید ۶ ماه نامزدتو نبینی که پول جمع کنید اصلا !!!   از دل برود هر آنکه از دیده برفت ...

خب بایییییددددد پول جمع کنیم ک بتونیم با این شرایط کوفتی ازدواج کنیم یاااااااااااا نننننننننن.....خانواده احمقش بجای اینکه کمکش کنن ازشم پول میگیرن...ببخشی عصبی شدم بی ادبیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بایییییددددد پول جمع کنیم ک بتونیم با این شرایط کوفتی ازدواج کنیم یاااااااااااا نننننننننن.....خا ...

نه عزیزم درکت می کنم اما خب نامزدت باید فکر اینجاهارو کنه بنظرم وظیفه ی ایشونه که برنامه ریزی کنه برای ازدواجتون و همینطور برای دیدن هم ...حالا انشالا که جور بشه و خیلی زود برید سر خونه زندگیتون و خوشبخت بشین الهی💜

وااای چقدددد پشت مامانش در اومده 🤐😥نمیگم بده هااااا نه اصلاا فقد کاش تعادل برقرار کنه 

خیلی بهم برخورد خیلی....مامانش اومدا مسافرت دست خالی اونوقت از این پول خواسته...پیامشو بخون گفته مادرم از کرمانشاه اومدن واجبه........

نه عزیزم درکت می کنم اما خب نامزدت باید فکر اینجاهارو کنه بنظرم وظیفه ی ایشونه که برنامه ریزی کنه بر ...

برنامه ریزی کردیم..اما مادرش زنگ زده ک میخوام با فلانی بیام تهران پول ندارم پول تو جیبی برام بفرست...خب من بودم میگفتم ندااارررممممم خب نیسسسست ماهی ۲۵۰۰ حقوقش همش میره برای قرعخ کشی ب بدبختی ۵۰۰ جمع کرد که بتونه بیاد کرمانشاه حالا اونو میخواد بده ب مامانش..خودش میخواست بره شلوار و کفش بخره  پولشو میده ب مامانش.خب میتونست بگه مادرجان نیا پول ندارم دستم خالیه بزار ی وقت دیگه....

خیلی بهم برخورد خیلی....مامانش اومدا مسافرت دست خالی اونوقت از این پول خواسته...پیامشو بخون گفته ماد ...

آره عزیزم خوندم 😣اما خب دیگه اخلاق نامزدت اینه دیگه فک نمی کنم بتونی تغییرش بدی 

آره عزیزم خوندم 😣اما خب دیگه اخلاق نامزدت اینه دیگه فک نمی کنم بتونی تغییرش بدی 

این بد نیستا ک مامانشودوس داره خوبم هس...منم مامانشودوس دارم اما واقعا ظلمه  ما داریم تومان تومان جمع میکنیم که یکمون بشه دو😆تو این اوضاع گرونی دستمون ب هیچ جا نمیرسه😭😭😭😭😭😭خسته شدیم دیگ....هییییی بیخیال این نیز میگذرد