یکی از دوستام دوستشو(رل)بهم معرفی کرد منم دیدم خیلی مشخصاتش اشناست دیدم که قبلا دوست یکی دیگه از همکلاسیام بوده منم بهش گفتم اصلا نمیدونم چی شد از دهنم پرید😐 الان افتادن به جون هم من عذاب وجدان گرفتم کمکم کنید چسکار کنم خیلی کار اشتباهی کردم 😕🤦🏻♀️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
لااقل اینجوری دیدم بس هر روز این رلاشون تعییر میکنه 😶🙄 بیشترم دهه ۸۰ ایا میگن 😐 خو بگین دوست پسرم دیگه سنگین رنگین تره😶
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
رل کراش اصن انگار یا ما فضایی هستیم، یا اینا! واسه فهمیدن حرفاشون مترجم لازمه واقعا..
😶 ما فضایی نیستیم ما دهه هفتادیا مظلومیم فقط😂