2821
2789
عنوان

رل دوستم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 41 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂فردا امتحان دارم خیلی روحم شاد شد

البته ببخشید اسی جون ولی خیلی پوکیدم😂😂😂😂

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
چرا

😕 چون لوسه و چندش

لااقل اینجوری دیدم بس هر روز این رلاشون تعییر میکنه 😶🙄 بیشترم دهه ۸۰ ایا میگن 😐 خو بگین دوست پسرم دیگه سنگین رنگین تره😶

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

منم خيلي    

😂😂😂😂 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

رل کراش اصن انگار یا ما فضایی هستیم، یا اینا! واسه فهمیدن حرفاشون مترجم لازمه واقعا..

😶 ما فضایی نیستیم ما دهه هفتادیا مظلومیم فقط😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز