2789

متوسط

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

معلومه گوشتی😍😍برا بچه ها البتع

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

لپ گوشتی و صورت زاویه دار

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

در هر صورت تپل و پر

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

استخونی ندوست لپی هم ندوست

اندازه باشه 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ