2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش تو خواب میبینم دختره اخه قبل بارداری کلا سردی میخوردم حس مادرانم میگه دختره  یکم به پسرنم ...

هر وقت صد در صد مطمئن شدی بهم بگو جنسیتشو😊

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
همش تو خواب میبینم دختره اخه قبل بارداری کلا سردی میخوردم حس مادرانم میگه دختره  یکم به پسرنم ...

انشالله که دختره و سالمه  ، شاید رحمتون قلیاییه  و اسپرمای شوهرتون قوی  ،ولی با این چیزایی که گفتی پسره

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘

حالبه خانواده خودم و خانواده همسرم با اینکه اونا هم دوس داشتن پسر باسه جنسم جور شه هیچ نگفتن و خوشحال شدن وهدیه ک...منم ناراحت نبودم اما همین ک اقوام فهمیدن فامیلای درجه ۳زنگ میزدن وای اشکال نداره ایشالله بعدی...باباش سلامت باشه...اونا ک ۸ساله یه پیامم ندادن زنگ میزدن...منم گریه میکردم...شوهرم باهام برخورد کرد...گفت اونا همش دنبال تو وزندگیت هستن حالا گفتن بزار اینجوری یه زهر بریزیم...بنده خدا میگفت ب دختر عموهان بگو اره دیگه زور پسرعموتون اینقد بود ونتونسته پسر تولید کنه...  

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
حالبه خانواده خودم و خانواده همسرم با اینکه اونا هم دوس داشتن پسر باسه جنسم جور شه هیچ نگفتن و خوشحا ...

عجب آدمایی😒بخدا و من شوهرم تو حسرت داشتن دوتادختربچه ایم 

عجب آدمایی😒بخدا و من شوهرم تو حسرت داشتن دوتادختربچه ایم 

ب نظرم بچه رو باید درست تربیت کرد خدا هم لطف کنه عاقبتش ب خیر شه خلاص...دیگه مهم نیست

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
حالبه خانواده خودم و خانواده همسرم با اینکه اونا هم دوس داشتن پسر باسه جنسم جور شه هیچ نگفتن و خوشحا ...

حق با شوهرته من از اول بارداریم گفتم علی از فردا هر کس از فواید دختر دار شدن و یا پسر دار شدن و بگه اجاقت کوره و این چرت و پرت ها چشماشو درمیارم دیگه چه فک و فامیل تو باشه چه فک و فامیل خودم ،اونم گفت نترس اول از همه مامانم چشماشونو درمیاره 😂

تو باید با جدیت کامل جوابشونو میدادی میگفتی دخترمو به صدتا پسر و دخترهای بقیه نمیدم ،بگو خانم دکتر بهتر از پسره معتاده 😁❤

اینا همش حرفه ولی نذار آب تو دل خودت و دخترت و شوهرت تکون بخوره 😘خدا رو شاکر باش به خاطر همسرت خودت و سلامتیتون ،❤خوشبختیتو ببینم 

حق با شوهرته من از اول بارداریم گفتم علی از فردا هر کس از فواید دختر دار شدن و یا پسر دار شدن و بگه ...

مرسی عزیزم ایشالله شما و همه دوستان هم دلتون خوش باشه