مهاا مدیر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 935 عنوان خسته شدم دیگه | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 21 پست خدایا اگر قراره باردار نشم دیگه نمی خوام هر بار کلی علائم و آخر هیچی . اگر قرار نیست باردار بشم چرا امیدوارم میکنی ؟؟؟؟؟خسته شدم دیگه نمی خوام ، چقدر التماس کردم . خیلی راحت به بعضیا بچه میدی اما من ..به این وقت عزیز دیگه خسته شدم . خدایا شکرت 1399/04/04 | 20:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس1386 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1096 تو رو خدا بارداری برام دعا کن .. یا باردار بشم یا کلا دیگه نمی خوام هر چی می خواد بشه بشه حتما عزیزم انشالله خدا دامنتو سبز کنه حتما حکمتی داشته به خدا اعتماد کن بهترینارو برات میخواد داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون
مهاا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 935 حتما عزیزم انشالله خدا دامنتو سبز کنه حتما حکمتی داشته به خدا اعتماد کن بهترینارو برات میخواد توکل به خدا ، دیگه نمیدونم چی بگم خدایا شکرت
پرنسس1386 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1096 توکل به خدا ، دیگه نمیدونم چی بگم اگه همه راه هارو امتحان کردی و نمیشه میتونید برید یه بچه رو به سرپرستی قبول کنید داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون
مهاا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 935 اگه همه راه هارو امتحان کردی و نمیشه میتونید برید یه بچه رو به سرپرستی قبول کنید نه شوهرم قبول میکنه نه خودم اینطوری دوست دارم. دلم میخواد خودم باردار بشم و لذیت به دنیا اومدن فرزند رو تجربه کنم خدایا شکرت
پرنسس1386 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1096 نه شوهرم قبول میکنه نه خودم اینطوری دوست دارم. دلم میخواد خودم باردار بشم و لذیت به دنیا اومدن فرزند ... انشالله خدا بهتون میده داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون