2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول خالیش کن تو چاه بعدم از سقف اویزونش کن!هر چقدر عکس العملت شدیدتر باشه بهتره چون اسون بگیری تکرار ...

میره بیرون میخوره من امتحان کردم

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
من زودتر گفتم    

میام میزنمااااا  

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

اگه کم میخوره اشکالی نداره چون اگه بره بیرون بخوره مصرفش روز به روز بیشتر میشه

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺

عکس کسی که پاش در اثر بیماری قانقاریا قطع شده بهش نشون بده خود به خود دیگه نمیخوره اینا منفعت داره فقط برای کسایی که میفروشن الان خیلیا فک میکنن این کار امروزی بودنه ولی تو سن پنجاه معلوم میشه  کت تن کیه

یعنی اگر میگفت تریاک پیدا کرده

بازم میگفتید چه اشکالی داره؟

یا میگفتید بشین با هم بکشید؟

کاری به شرعیات ندارم....

خیلی عجیب که مردم ما فکر میکنن الکل مثل نوشابه اس و هیچ ایرادی نداره

خوردن دو بار مشروبات الکلی در هفته

یعنی اعتیاد به الکل

تو معیار الکلیسم دو بار مصرف در هفته شخص رو در گروه معتادان قرار میده 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
میره بیرون میخوره من امتحان کردم

رفت بیرون خورد خونه راهش ندین!

والا مواد و مشروب هیچ فرقی با هم نمیکنه هر دو اعتیاد اور هر دو هم عقل رو زایل میکنه!درست حسابیش هم ایران گیر نمیاد میزنه یه بلایی سر خودش میاره زن بدبخت باید تاوان بده!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
هیچ رفتاری وگرنه میره بیرون میخوره

یعنی توی خونه بخوره ایرادی نداره!؟  

متوجه هستم که باید مساله از ریشه حل بشه اما اگر بچه داشته باشه یا بخواد بچه دار بشه موضوعی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت. 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یعنی توی خونه بخوره ایرادی نداره!؟     متوجه هستم که باید مساله از ریشه حل بشه اما اگر بچ ...

باید باحرف حلش کنن دعوا و اینا راهکارش نیست بنظرم اگه میخواد بخوره بهتره تو خونه باشه اگه خودش نخواد که نمیشه کهریش کرد دعوا وبحث فقط باعث پنهان کاری میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔