2777
2789
بمیرم برات عزیزم

عه خدا نکنه گلم این چ حرفیه

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
😑😂😂😂بچه دوم ناخواسته بود ..بچه اولم اصلا نتونس شیر بخوره چون تا ب دنیا اومد حامله شدم .ولی بازم ...

تورو خدا دیگه جدی بگیر واقعا من الان دو تا بچه دارم مثله شما ودیگه نمیخام خیییلی سخته هم نگهداری هم مخارج بچه ها تصمیم گرفتم همه رو تشویق کنم ب اینکه بیشتر از دو تا بچه نیارن  آخه بیشتر از این واقعا دور از جون من و شما حماقته درسته؟؟؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرتون نمیگه بچه دارشین 

هردو هم نظریم 😄زوده بنظرمون.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
تورو خدا دیگه جدی بگیر واقعا من الان دو تا بچه دارم مثله شما ودیگه نمیخام خیییلی سخته هم نگهداری هم ...

اره واقعا با این مخارج ها ....آدم کم میاره ...منم ی دختر دارم ی پسر انشالله همینا رو بزرگ کنم .شوهرمم ن خواب داره ن خوراک.واقعا هم حماقته

برای رسیدن ب ارزوم صلوات بفرستین خوشگلا، مچکرم😍❤
اره واقعا با این مخارج ها ....آدم کم میاره ...منم ی دختر دارم ی پسر انشالله همینا رو بزرگ کنم .شوهرم ...

خدا حفظشون کنه واست نگهشون داره جنستم ک جوره 

من نگران هستم دوباره باردار شم

اما شوهرم هم مثله خودم جدی گرفته این موضوع رو و دیگه بچه نمیخاد. 

آخه دوتاشم طبیعی بدنیا آوردم واقعا آسیب دیدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز