2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چیکار کنی؟؟؟

تربیت صحیح

آموزش اداب معاشرت

یک انسان پولدار بیشعور و بی تربیت و پر از عقده به چه درد میخوه

الیته از نظر مالی هم  ب امیدخدا یه کارایی داریم انجام میدیم

اما تاکید من روی تربیت صحیح و انسانیتش هست...

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
چند تا جزیره به نامش کردیم ، چندصد هکتار زمین و ده بیست تا مغازه با یک برج  دلت خوشه خواهرر ...

منکه نگفتم اینا منظورم برنامه واسه شغلش تحصیلش درسش دانشگاش

بیمه چی؟منظورم از اینده وبرنامه شغل و تحصیلشونه  

شعل وتحصیلشون که دست خودشونه یا درسخون میشه ویه جایی میرسه یا درس نمیخونه و زیر دست میمونه،همه چی که دست پدر ومادر نیست

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
چند تا جزیره به نامش کردیم ، چندصد هکتار زمین و ده بیست تا مغازه با یک برج  دلت خوشه خواهرر ...

یه لحظه فکرم رفت به اینکه دیوید بکهامی😁😁😁😁

به امید روزهای بهتر🙇 خدا ممنونم که روز به روز بهت نزدیکتر میشمو  بیشتر پیشرفت میکنم خدایا شکرت که دانشگاه مورد علاقم رو قبول شدم و نفر اول دانشگاهمونم😎خدایا شکرت که بالاخره نیمه گمشدمو با همون مشخصاتی که بهت دادم پیدا کردم 😍  به خاطر افریدنم ممنونم ازت 😍
یکی دارم، برنامه ام اینه خونه و ماشین براش تهیه کنم و کسب و کاری یادش بدم و تا جایی که بتونم براش پس ...

افرین ب این میگن برنامه خودمم تو فکرم ک حداقل ب دوتازبان مسلط باشه بعدم برای تحصیلش تلاش کنم ک درسخون باشه و بورسیه بگیره و ی کار فنی هم یادبگیره 

منکه نگفتم اینا منظورم برنامه واسه شغلش تحصیلش درسش دانشگاش

شنیدی میگن آب وقتی بیاد راهش رو پیدا میکنه ، دقیقا بچه همون آبه

مهم نیست تو چی میخوای ، مهم اینه بچه چ استعدادی داره

پسر من ده سالشه ، به چیزایی فکر میکنه و درمورد چیزایی صحبت میکنه که من و پدرش دهنمون باز میمونه

ولی تمام تلاشمون رو برای حمایت ازش میکنیم ، پشت سرش میریم تا منحرف نشه ، اگه خواست بیوفته بگیریمش

ن اینکه جلو بریم و اونو یدک بکشیم

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
شنیدی میگن آب وقتی بیاد راهش رو پیدا میکنه ، دقیقا بچه همون آبه مهم نیست تو چی میخوای ، مهم اینه بچ ...

تاالان استعدادش رو پیداکردید؟مثلا ب چ کارایی علاقه داره؟