2777
2789
عنوان

یه خانومی هست تو زندگیه منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 32 پست

برو جرش بده دعا فایده نداره

ای کاش دوباره متولد میشدم شاید یه نقطه بهتر این جهان چشامو باز میکردم شاید جوجه اردک زشت نبودم شاید به سلیقه خودم زندگی میکردم نه به سلیقه دیگران شاید آزاد و رها بودم از غم ها و.......شایدهای دیگر     
فامیله شوهرمه

سالها رابطه رو یه دفعه قطع نمیشه کرد

کم کم قطع گنین دعا اینا چیه اخه مردم خرافاتی شدن

واقا مودب تر از من تو این کره خاکی نیس ک نیس. ن توهینی ن چیزی حرف بزنیم میزنن میترکونن. لطف کنین درخواست دوستی ندین کتکش رو ما میخوریم دوم اینکه بقیش یادم اومد میگم. باشد که از زیر یوغ ستمگران نجات پیدا کنیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه هدف چیه ؟؟ چیز بدی ازش دیدین؟؟ مجرده متاهله ؟؟ یعنی میاد خونتون بهش محل نمیدین باز فردا پا می ...

نه مجرده بدبختیم آره تو مهمنوی و اینا همیشه هست 

فامیله شوهرمه

اگه اومد یه بحثو باز کن بعد بزار خودش هم شرکت کنه وببین حرفاش چیه.مثلا بحثو باز کن بگو رفتم مغازه ای حالم از یه زنی بهم خورد بگو زنه میشناسمش  با مغازه ایه خیلی لاس میزد و کرم میریخت .بگو حالم از همچین دختر هایی یا زنهایی بهم میخوره زن باید حیا داشته باشه چندتا فحش و بدو بیراه هم نثارش کن بزار به خودش بگیره

ای کاش دوباره متولد میشدم شاید یه نقطه بهتر این جهان چشامو باز میکردم شاید جوجه اردک زشت نبودم شاید به سلیقه خودم زندگی میکردم نه به سلیقه دیگران شاید آزاد و رها بودم از غم ها و.......شایدهای دیگر     
نه مجرده بدبختیم آره تو مهمنوی و اینا همیشه هست 

خودتو دور کن ازشون سعی کن نه تو نه شوهرت تو مهمونی که اون باشه نرید 

اگه اومد یه بحثو باز کن بعد بزار خودش هم شرکت کنه وببین حرفاش چیه.مثلا بحثو باز کن بگو رفتم مغازه ای ...

جای زن دختر بگو فکرکردم متاهله

آیه 9سوره یاسین من شنیدم برای زبان بند میخونن

کلا برای در امان ماندن از شر هست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دیدی نگاه شوهرت میکنه تو هم به دختره نگاه کن و نگاهتو ازش برندار دست به سینه هم بشین به نشونه این که میدونم چشمدچرونی آشغال عوضی

میگن ساعت و زمان داره هر دعایی. تو وقتش نخونی برعکس جواب میده

چی بگم والله منم زیاد شنیدم مثلا بعضی دعاها زمان و عدد خاص دارن از یکی از اساتیدمون تو حوزه پرسیدم گفتن که این حرفا برای سرد کردن دل آدماس از دعا کردن گفت هردعایی میخاین میتونین بخونین بدون عدد و مکان و زمان

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
2790
2778
2791
2779
2792