2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 145 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی مگه فرق داره برات؟ راهی نداره باید صبر کنی تا ان تی یا نومالی من۱۸ هفته جنسیت رو فهمیدم

اره معلومه ک داره بچه اولم پسره میخام ۲ تا بشه چون مادرشوهرم دختر نداره میگه هر کدوم از عروسام دختر بزان ب نوه ام یادم میدم ب من بگه مامان ب شوهرم بگه بابا 

بعد من و شوهرمم هویچ 

از رو دی ان ای مادر جنسیتو تشخیص میدن ازمایش خونه فک کنم

تورفتی ؟چندقیمته؟باید برم ازمایشگاه؟

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
سلفری جنسیت چیه عزیزم؟کجا باید برم؟

یا ازمایش خونه ژنتیکه که از هفته هشتم بارداری انجام میشه و از روی دی ان ای گادر جنسیتو تا نود دصد تشخیص میده و دقیقه و توی آزمایشگاهای بزرگ و معتبر انجام میدن من پارسه رفتم

[QUOTE=142742342]اره معلومه ک داره بچه اولم پسره میخام ۲ تا بشه چون مادرشوهرم دختر نداره میگه هر کدوم از عروسام دختر 

حالا شما میخوای دختر باشه؟

انشالله سالم باشه

گوش نده به حرفشون

یا ازمایش خونه ژنتیکه که از هفته هشتم بارداری انجام میشه و از روی دی ان ای گادر جنسیتو تا نود دصد تش ...

چندقیمت بود؟ازاد یا بادفترچه؟

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
اره معلومه ک داره بچه اولم پسره میخام ۲ تا بشه چون مادرشوهرم دختر نداره میگه هر کدوم از عروسام دختر ...

وا اسی حالا یه چیزی گفته جدی نگیر😅😅

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐