2777
2789

الان میگین بالاخره میخواد خرید کنه حق داره باید کلی سوال بپرس و چه و چه و...

ولی واقعا ادمو اذیت میکنن بعضیا میگن  خانم ازش فیلم میدین؟.ما از اون کار فیلم میدیم یکساعت چک و چانه میزنن  و اوه چه خبره هزینه پست و مگه نباید خودتون بدید و یا چجوری اعتماد کنیم و.... .کلی سوال میکنند .اخرش هیچی به هیچی 

واقعا بچه ها خسته کنندس اگه قصد خرید قطعی دارین و اگر میتونین اعتماد کنین برین‌دایرکت 

باور کنین خیلی اون ادمین پیج وقت میزاره و با صبر جواب میده و کلی نت هم میسوزونه 

درددل#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

حالاپیجتون چی هس فروشش؟میتونی یه فیلم بدی ازوسایلاتون ؟تخفیف هم میدین؟چجوری اعتماد کنیم؟؟

ببخشید منصرف شدم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مردم حق دارن سوال کنن چون اعتماد ندارن

خوب اعتماد ندارن میرن چیکار کنن دایرکت عزیز من 

زمانی میرن دایرکت که بخوان خرید کنن

بخدا پیجا عین آدم زیر هر پست قیمت- جنس لباس - قد لباس- سایز لباس و هزینه پستی رو بذارن اذیتی درکار نیست

یکی هس میاد عکس جنس رو میذاره اونم تازه از روی کاتالوگ بعد زیرش مینویسه اطلاعات بیشتر دایرکت:/

خب چه مرضیه؟

من شخصا از اینجور پیجا خرید نمیکنم 

حالاپیجتون چی هس فروشش؟میتونی یه فیلم بدی ازوسایلاتون ؟تخفیف هم میدین؟چجوری اعتماد کنیم؟؟ ببخشید من ...

نه اخرش باید بگی ببخشید شوهرم دید نپسندید نمیخوام 

چه ربطی داره کارشه خب فروش انلاین این سختیارو هم داره

فروش انلاین این سختیا رو داره ولی اذیت کردن مردم چی کار درستیه ؟ 

نه مالیات میدین ن اجاره مغازه کلی هم سود میکشین روش سختتونه جوابم بدین؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بخدا پیجا عین آدم زیر هر پست قیمت- جنس لباس - قد لباس- سایز لباس و هزینه پستی رو بذارن اذیتی درکار ن ...

اره مریضن هی باید قیمت بپرسی بعد پول پیک و پول از فبلش خب سخته اعتماد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
نه مالیات میدین ن اجاره مغازه کلی هم سود میکشین روش سختتونه جوابم بدین؟

ببخشید من هم فروش حضوری دارم هم غیر حضوری ،ولی هم تو حضوری هم غیر حضوری کلی اذیت کن میان و میرن زورمونم نمیاد کسب و کارمونه

ببخشید من هم فروش حضوری دارم هم غیر حضوری ،ولی هم تو حضوری هم غیر حضوری کلی اذیت کن میان و میرن زورم ...

والا داری غر میزنی خب اینا رو هم داره دیگه

فروش انلاین این سختیا رو داره ولی اذیت کردن مردم چی کار درستیه ؟ 

کسی مرز نداره خب 

شاید قیمتو دیدن پشیمون شدن

شایدفیلمو ک فرستادید پشیمون شدن

بهترین کار اینه خودتون فیلم بگیرین بذارین تو پیج زیرشم قیمتو بزنید من ک هر پیجی این دو کارو نکنه اصن فالوش نمیکنم کی میتونه اخه قیمت 10تا مانتورو مثلا بپرسه

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

من تو پیجم زدم پرداخت قبل از ارسال هزینه پست هم اینقدر 

ولی اگه اعتماد ندارین اصلا خرید غیرحضوری نکنین از من به شما نصیحت

ببین من از پیجایی خرید میکنم که:

1 فالور بالا

2- هایلایت استوری رضایت مشتری

3- هایلایت کد رهگیری 

4 فروش حضوری 

این چهار مورد باشه قطعا مورد اطمینان هست اون پیج و با خیال راحت میتونید واریز کنید

و مورد آخر اینکه من شخصا به پیجایی که عکس جنس رو از کاتالوگ میذار ن نمیتونم اعتماد کنم

پیجایی که خودشون مدل اختصاصی دارن صددرصد قابل اعتماد هستن

من همه خریدام از اینستا هست با رعایت اینا هیچوقت سرم کلاه نرفته