2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازانیا . پیتزا . کنار کباب تابه ای . 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

خوراک قارچ و لوبیا

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

یکم پتاژ قارچ درست کنین یه تکه نون تست کره ای هم بذارین کنارش با لیمو ترش تازه 

یکم قارچ سوخاری 

یکی دوتا پیتزای قارچ و پنیر 

دیگه تموم میشه 

نوش جان

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

استیک مرغ و قارچ

خو چرا قارچاشو فریز نمیکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ی خورش بد مزه هست(از نطر من همه دوس دارن)اسمش خورش قارچه

هرچی درست کنی قارچ زیادی نمیخواد اینو درست کنی تمومه همش

بعدم میشه اصن سرخش کنید  عالیه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

پیتزا 

چیکن استراگانف

سالاد غذایی

قارچ سوخاری

قارچ کبابی

اگه بزرگ هستند قارچ شکم پر با پنیر

لارانیا

ماکارونی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

قارچ‌ و گوشت، 

کباب ترکی، 

ماکارونی 

لازانیا، سمبوسه، اسنک ، پیتزا، قارچ و سوسیس 

سوپ جو

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

کلا دستت بازه‌ قارچ تو اکثر‌ غذاهای خوشمزه میشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
خالم اینا غذای سالم میخورن تا الان ندیدم سس استفاده کنن😑

سس ناسالمه؟😐😐😐

دلت میاد😳😳😳

خب بگو بریزن تو سالاد کاهو و کلم و ذرت و نخودفرنگی همینجوری خام خام بخورن تا سالم بمونن😐😐

پسرم تو جووووون منی🥰