خوب هردوتاشو باهم پیدا کنید نگفتم ملیاردر ک ولی پولم لازمه زندگیه عشق اگا عشق باشه خوبه ولی سختی های زندگی الان عاشق معشوق هایی رو از هم جدا کرده ک من و شما هیچیم بازم خداکنه خوشبخت بشید
کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙋🏻♂️🤷♂️هرکه خود داندو خدای دلش ک چه دردیست در کجای دلش با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦♂️
اها نمیدونسم ن زمین نمیزنه همه چیز اونجور ک شما فک میکنید نیس..
پیری از کوچه ای رد میشد بهش رسیدم گفت نرو انتهای کوچه بن بست است ب حرفش گوش نکردم وقتی برگشتم ک خودم پیر شده بودم حالا حکایت شماست به بچه میگی دست نزن جیزه بازم دست میزنه تا دستش نسوزه نمیفهمه جیز چیه اصلا قصد توهین ندارم انشالله همه خوشبخت بشن با عشقاشون ولی چه حکمتیه تو خلقت انسان تا خودش تجربه نکنه باور نمیکنه انسان عاقل کسیه ک از تجربه های دیگران درس بگیره ما ک بودیم چی شدیم شاید برای شما خوب باشه در پناه خدا🙏🙏🙏🙋♂️
کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙋🏻♂️🤷♂️هرکه خود داندو خدای دلش ک چه دردیست در کجای دلش با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦♂️
پیری از کوچه ای رد میشد بهش رسیدم گفت نرو انتهای کوچه بن بست است ب حرفش گوش نکردم وقتی برگشتم ک خودم ...
همه ما یبار زنده ایم و دوسداریم اونجور ک میخایم زندگی کنیم قرار نیس زندگی همه شکل هم بشه ما هم عقل داریم هم دل ترجیح میدم گشنه کنار کسی ک میخام باشم تااینک کنار اون نباشمو از عذابی ک دارم نتونم لب ب چیزی بزنم
هر کس مسوول سرنوشت خودشه و قرار نیس بگیم همه چی جیزه..در کنار همین مسله ادم میتونه خیلیم خوشبخت باشه و زندگیشو اداره کنه با پول میتونی سلامتی و عشق بخری؟ن
با پول نمیتونی چیزیو بخری ولی این جماعتی ک من دیدم و میبینم برا پولت احترام میکنن چرت بگو ولی پولدار باش میگن به به چه حرف قشنگی ولی بی پول باش و فیلسوف میگن یارو دیوونس من خودمو میگم ی مثال برات با پراید خودم میرم شرکت یا جایی ی جور صحبت میکنن باهام با ماشین بابام میرم یجور حتی اونایی ک نمیشناسنم ی احترام دیگه میذارن انشاللله ک خوشبخت بشید ولی ب قول ی دوست پولدارا هم دغدغه خودشونو دارن فقیرا هم همینطور اوناهم عشق دارن فقیرا هم همینطور اوناهم مریض میشن فقیرا هم سلامتی و عشق و آسایش بزرگترین نعمته ولی نمیشه بگی همه پولدارا مریضن و فلان یا عاشق نیستن