2777
2789
دیگه ادم از لباس بزنه از چیزای دیگه بزنه از خوردن که نمیتونه بزنه

اشکال نداره از لباستون هم بزنید حالا چه اشکال داره یه کسی ک کمرش درد میکنه و مجبور کفش طبی بپوشه به آخر کم در آمدی ماه هاست ک دلش میخواد کفش طبی بخره.نپوشه خب والا ما ضامن رفاه مردم نیستیم میخواست کمرش درد نگیره.

به درک ک مادری برای خودش هر دو سال یه بار نمیتونه تیشرت بخره میگه حالا خودم و ولش کن اول برا بچم میخرم بعد برای خودم اگ رسید.ک متاسفانه هرگز نمیرسه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه بحثه زندگی تو این شرایطه  چرا باید یه سری میلیاردی درامد داشته باشن یه سری واسه یه لقمه نو ...

خب میگم از بس اینچیزارو دیدیم دیگه واسمون عادی شدهه

البته واسه من

بی خیالی بهترین کارهه

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌

میترسم چیزی بگم دوباره کاربریم لغو بشه تو این سایت نباید اصلا راجب چیزی نارضایتی نشون بدیم مخصوصا بگیم بالا چشم عالیجناب روحانی ابرو😠 من که با حقوق ماهی دومیلیون داریم لاکچری زندگی میکنیم همه چی هم خوش وخرم 

اخه بحثه زندگی تو این شرایطه  چرا باید یه سری میلیاردی درامد داشته باشن یه سری واسه یه لقمه نو ...

عیب نداره اونا باید بخورن ک سران ملت هستن.اون زن بدبختی ک ب خاطر ۴۰۰ تومن مجبورت از صب تا شب بره تو یه کارگاهی ک فقط آقایون هستن و دخترش و تنها تو زیرزمین مراکز ترک اعتیاد بزار فقط بدلیل اینکه نخواد کرایه بده.

ب درک اگ ب اون دختر تجاوز شد.ب درک ک وقتی میری زنگ خونشو میزنی دختر این روح شده افسرده تنهاست ادم ازش میترسه چرا چون کل عمرشو تک و تنها تو اون زیر زمین گذرونده

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

الان یکی از عزیزای خودم

دلار خریده زیر  ده تومن

حالا صد میلیونش شده، ۲۱۰میلیون.

بهش میگم نکن این کارا رو باعث گرونی،میگه نخرم،عقب بمونم لنگ نون بشم،این موجی که داره می‌بره باید باهاش برم.

از هر جا تونستن وام گرفتن،طلا و دلار خریدن.

کلی سود کردن.

اینجور کارا هیزم آتیش بیشتر میکنه