2777
2789
عنوان

جهیزیه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 41 پست

وای چه مارکایی در اومده تازگیا..۵سال پیش اصلا این مارکا نبود.دلونگی و کنوود و جانسون و گاسونیک وال جی وبوش وسامسونگ و دوو و کوک پلاس وفیلیپس بود اکثرا..این مارک هایی که خریدی کجایی هستن؟؟

😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه هنوز یخچال و لباسشوییم مونده لباسشویی الجی میخوام بخرم 

افرین..یخچال و لباسشویی رو ال جی برداری خیلی خوبه چون همش تو برقه و زیاد استفاده میشه یچیز خوب بردار که سالیان سال ایشالا کار کنه برات

😍😍😍
وای چه مارکایی در اومده تازگیا..۵سال پیش اصلا این مارکا نبود.دلونگی و کنوود و جانسون و گاسونیک وال ج ...

الان با اون زمان فرق داره اون مارکایی که گفتی عالی ان ولی اصلش پیدا نمیشه همش شده بانه ای و البته اصلش بسیار گرونه 

الان با اون زمان فرق داره اون مارکایی که گفتی عالی ان ولی اصلش پیدا نمیشه همش شده بانه ای و البته اص ...

ای بابا متاسفانه دقیقا درسته الان همه چیز تو ایران شده چینی🤕🤕🤕🤕

انشالله خیرشو ببینی عروس خانوم و سال ها برات کار کنن..

😍😍😍
متاسفانه مارکای خوب هم اصلشو نمیشه خرید 

اره انقدر که گرون شده لعنتی...تازه اگه اصلش باشه واقعا..میگن همشون منتاژ چین هستن..چندماه میش یکی اومده بود ماهواره مونو درست کنه میگفت دیگه تلویزیون الجی اصل پیدا نمیشه هنش چینیه که میاد اینجا نمیدونم چیکارش میکنن مارک الجی میزنن بهش به اسم الجی به قیمت الجی میفروشن

😍😍😍
اره انقدر که گرون شده لعنتی...تازه اگه اصلش باشه واقعا..میگن همشون منتاژ چین هستن..چندماه میش یکی او ...

دقیقا ادم میترسه دیگه بخره کلی پول بده قلابی از اب دربیاد خواهرم جاروبرقی فیلیپس خرید اصلا قدرت نداشت یه گرون نمی ارزید چون قلابی بود

دقیقا ادم میترسه دیگه بخره کلی پول بده قلابی از اب دربیاد خواهرم جاروبرقی فیلیپس خرید اصلا قدرت نداش ...

ای وااای چقدر بد🤕

من اتو فیلیپس خریدم ۵ ساله عین بمب ساعتی کار میکنه .فکرکنم اون موقع ها انقدر قلابی زیاد نشده بود

😍😍😍
ای وااای چقدر بد🤕 من اتو فیلیپس خریدم ۵ ساله عین بمب ساعتی کار میکنه .فکرکنم اون موقع ها انقدر قلا ...

اون  زمانو خدا رحمت کنه دو روز دیگه این مارکاام نمیشه خرید 

اون  زمانو خدا رحمت کنه دو روز دیگه این مارکاام نمیشه خرید

اره واقعا😰😰😰

همین مارک ها هم چندسال دیگه جمع میشه و همیش میشه پارس خزر و مارکای ایرانی دیگه که ادم با تری و لرز باید بزنه به برق استفاده کنه..مامانم یه پلوپز از تی وی سفارش داد مارکش اگرین بود ۲بار پلو درست کرد بار سوم بوی سیم سوخته ازش بلند شد وخراب شد 

😍😍😍