2821
2789
عنوان

پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 13166 بازدید | 140 پست
برا پسر دار شدن آی وی اف انجام میدن؟ عمله؟برشی چیزی انجام میدن؟رو سطح شکم؟

گرونه مخصوصا تعیین جنسیت کنی چندین برابره اونم اگه دوفعه اول باردارنشی دوباره باید هزینه کنی واقعا یه پسر انقد می ارزه 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
همه مردا دوست دارن حداقل یه پسر داشته باشن.من همسرم دیگه بچه نمیخاد خودم عاشق دخترم 

کی گفته همه مردا دوس دارن اتفاقا همسر من فقط و فقط سر دوتا بچه هام گفت دختر باشه کلا عشقه دختره شوهرم .

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا میتونی خرما بخور. اب هویج. قبل اقدام هم بشین توی جوش شیرین. به علاوه اینکه شوهرتم ماست. دوغ. ماکارانی. دلستر وکلا سردی ممنوعه اینارو سه ماه باید رعایت کرد گرمی شوهرتم باید بخوره رژیم بارداری پسر از گوگل بگیر رعایت کنین یه تقویم چینی هم هست میتونی از روی اونم اقدام کنی برا منکه درست درآمد همش تو گوگل هست بزنی میاد 

کی گفته همه مردا دوس دارن اتفاقا همسر من فقط و فقط سر دوتا بچه هام گفت دختر باشه کلا عشقه دختره شوهر ...

همسرشمام استثناس😊

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
کی گفته همه مردا دوس دارن اتفاقا همسر من فقط و فقط سر دوتا بچه هام گفت دختر باشه کلا عشقه دختره شوهر ...

شما دوتا دختر داری😙

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
وااااااااا ......باز به اسم دین چیا گفتن بعضیا😂

بهرحال نخوای حرفا قدیمیارم درین مورد قبول کنی کاملا مشهوده ک تعداد دخترا داره روز ب روز از پسرا بیشتر میشه😏

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن