2777
2789

بچها من با یه آقایی دوساله درارتباطم خیلی خیلی همو دوست داریم قصدمون ازدواجه من خودم ۱۹ سالمه خیلی دوست دارم فرهنگیان قبول شم امسال, مامانم میگه اگر تو قبول شی من از کسی ک میاد خواستگاریت انتظار دارم خودش شغل و خونه داشته باشه درحالیکه این آقا معلمه یه شغل دیگم داره درحال حاضر میتونه یه خونه ۶۰ ۷۰ متری بگیره ولی میگه میخوام عقد کنم وام ازدواجم بگیرم بزارم رو این تا بلکه خونه بزرگتری بگیرم  

نمیدونم این شرایطو مامانم قبول میکنه یا نه فکرم درگیره😪

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تو مزایده ای که هرکی بیشتر بده اون ببره

🥺🥺🥺

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃

اصلا با این طنابای خونواده ت خواهش تو چاه نرو درسته پول و شغل باعث مبشه گرسنه نمونی، ولی به دلتم ارامش میده اگه اخلاقش خوب نباشه؟!؟ اگه ازین ادم مطمئنی جواب بده بهش

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار... 
بگو همین الان ۶۰ متری بخره بعدا تبدیل کنه  نگهداشتن پول کار درستی نیست

اصلا قبول نمیکنه متاسفانه

اصلا با این طنابای خونواده ت خواهش تو چاه نرو درسته پول و شغل باعث مبشه گرسنه نمونی، ولی به دلتم ارا ...

درسته😔

ببخشید خریت محضه  مگه اوصاع اقتصادی رو نمیبینه؟  طلا هفته پیش ۷۰۰ بود الان شده ۸۰۰  ...

اره وضع خیلی بد شده

اره وضع خیلی بد شده

اگه اون اقا تو این موارد نتونه تصمیم درست رو بگیره ب عنوان یک  تکیه گاه نمیشه بهش نگاه کرد چون تو مواقع بحرانی نمیتونه اقتصاد خونه و خونواده رو مدیریت کنه و بدرد زندگی مشترک نمیخوره