2777
2789
عنوان

ولخرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 28 پست

عادت قرض رو نمیشه از سر کسی انداخت چون اینا قرض گرفتن رو یه روش میدونن تنها چیزیکه تغییرشون میده جواب رد شنیدن هست خودت نذار خانوادت قرض بدن خلنواده خودشم کم کم ردش میکنن شما که مقصرر نیستی خودشون مبشناسنش مطمئنا مجردی هم همینطوری بوده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چی میخزه باید خوشحال باشی والا ما مردامون خسیسن تو می تونی از این صفت در راه درست استقاده کنی مثلا ه ...

من خوشحال میشم مثلا از حقوقش واسم خرج کنه اخه مگ آدم چقدر زندگی میکنه به همین چیزا دلش خوشه همین قرض گرفتن مشکل ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطور مردا خیلی خیلی سخت درست میشن که تااونوقت هیچی ازت نمیمونه و فقط پس انداز کن بدون اینکه بفهمه به بهونه خرید لباس و اینطور چیزا و بعدش طلا و سکه بخر

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

خداییش یه نظرسنجی بذار ببین چندنفر به مرداشون امید دارن 😁😁😁

وقتی به بهونه های مختلف ازش پول گرفتی بعداز یه مدت فشار بهش میاد از سرش میفته ولخرجی اگرم نیفتاد تو خودت داری پس انداز میکنی البته باید طلا بخری که ارزش پولت بالا بره

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
خداییش یه نظرسنجی بذار ببین چندنفر به مرداشون امید دارن 😁😁😁 وقتی به بهونه های مختلف ازش پول گرفت ...

باورت میشه هنوز شک دارم طلا بخرم یا نه

همه دارن میگن گرونتر میخاد بشه ها ولی من زورم میاد  گرمی ۸۰۰ شده😔

در مورد نطر سنجی هم فکر میکنم دو  درصدفقط امید داشته باشن😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز