2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 22 پست
به خدا خودمانو کشتیم موقع انتخابات سال 92 .گلومانو پاره کردیم که به این عوضی رای ندین .قالیباف به او ...

همشون مثه همن.فرقی نداره

اره دیگ کسی نمیتونه ازدواج کنه لا این اوضاع

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

البته اراده کنه داماد بخاد بشه من طلاهامو بهش میدم .برامم مهم نیست همسرم چی بگه.

واقعا اذیتم اینجوری داره مجردی می کشه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه عزیزم همشون مثل هم نیستن با این حرف رای اشتباهمون رو توجیه نکنیم

من که بعد از انتخابات دومی که اقای رییسی شکست خورد کشته شدم .احساس می کنم مرده ام.

فکر نمی کردم مردم باز به یه مشت بازیگر که ریختن بیرون ومعلوم بود روحانی حسابی جیباشون رو پر کرده مردم اعتماد کنن./

داشتم دیوانه می شدم .

با خودم می گفتم من که کاره ای نیستم اینقدر غصه می خورم .خدا به داد دل رهبرم برسه.

البته که شهادت سردار یه کم دلمو آروم کرد.

چون دیدم مردم هنوزم خوبن و قدر دون هستند.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

اسی ببخش که تاپیکت رو منحرف کردم از موضوع.

دلم پر بود.

ما که حلال خوریم  از اون دنیا مثل چی میترسم که چه جوری میخام جواب خدا رو بدم .

اینا چه جوری میخوان جواب خدا رو بدن اون دنیا.

هفتاد سالشه همین روحانی .باورتون میشه

صبر کن گلم میاد پایین میشه 750 اینا اون موقع بخر الان حباب داره بازاره ارزو طلا ثبات نداره فعلا  ...

الان رفتم کریمخان بخرم سکه هشت و هشتصد بود اما هیچکس تو مغازه ها نبود و خریدی نمیشد

منم دیدم اینطوریه برگشتم

بنظرتون ارزون میشه؟

منبعتون موثقه؟

2790
2778
2791
2779
2792