2777
2789

[QUOTE=142605046]آها...الان دختر من 8 ماهشه..چیا میتونه بخوره[/QUOTE

جدول غذایی پسر من این بود زرده تخم مرغ هفته ای ۲بار باکره گوشت گوسفندی برنج عدس ماش ماکارانی از بین ادویه ها زردچوبه مجازه سیب موز بیسکوییت مادر گوشت بوقلمون بلدرچین نان سنگک نان تست همه سبزیها جز اسفناج هویج کدو لوبیا کرفس گردو بادام ماست خرما جوپرک حلوا با آرد گندم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
[QUOTE=142605046]آها...الان دختر من 8 ماهشه..چیا میتونه بخوره[/QUOTE جدول غذایی پسر من این بود زرده ...

9 چی😀😀

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماهه وزنش رو۷کیلوو۴۰۰وایساده تکون نمیخوره

عزیزم میدونم تاپیک قدیمیه ولی شرایط دختر من الان دقیقا عین بچه شماست هفت ماهشه و دو ماهه وزنش روی ۷۴۰۰ وایساده دریغ از یک گرم که اضافه کنه خیلی هم ریزه میزه به نظر میاد شما مشکل وزن گیری بچتون بالاخره حل شد؟سالم بود انشالا؟به من گفتن ازمایش خون بده ولی دست و دلم نمیره

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎