2777
2789
عنوان

بتای ۲۷

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 29 پست

ايشالا كه بارداري ولي من فهميدم تو بارداري خيلي بايد صبور باشي وگرنه غير قابل تحمل ميشه روزا برات منم همه كارارو زود انجام دادم و باعث شد استرس بكش

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی عزیزم مگه بتای کمتراز ۱۰ کلا منفی نیست؟

بین ۱تا ۱۰ منفی ۱۰ تا ۲۵ مشکوک ۲۵ ب بالا مثبت البته رنج آزمایشگاها متفاوته ، بستگی ب روزی ک آزمایش دادی ام داره یکی تخمک گذاریش آخرایه دوره اس تا لقاح صورت بگیره hcgخون بره بالا طول میکشه باید چند روز بعد موعد آزمایش بده و.... برا من روز موعد ۱ بود دو روز بعد گف منفی عدد نداد ولی خب من چون تو اقدام بودم پیگیر بودم ۴ روز بعد شد ۷۰  ، بچه اولمم روز موعد ۱۳۵ بود  الانم ک باردارم اصن بتا ندادم از تست بی بی چک رفتم ۸ هفته قلب

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
بین ۱تا ۱۰ منفی ۱۰ تا ۲۵ مشکوک ۲۵ ب بالا مثبت البته رنج آزمایشگاها متفاوته ، بستگی ب روزی ک آزمایش د ...

ممنون از نوضیحات قشنگت عزیزم وای چقدر قشنگ که ناامید نشدی و خودت میدونستی بارداری

بارداری عزیزم مبارکه منتها اولاشه بتات هنوز بالا نرفته من روز موعدم بتام ۱ بود

بعد چی شد منم  قبل موعدم .۰۸ شد والان ۸ ردز از موعدم میگذره ولی پریود نشدم وبیبی چکهام مثبت و پرنگ تر شدن بنظرت باردارم

خدا از راه میرسد💖
بعد چی شد منم  قبل موعدم .۰۸ شد والان ۸ ردز از موعدم میگذره ولی پریود نشدم وبیبی چکهام مثبت و پ ...

باردار بودم، شماهم بارداری مبارکه❤

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز