2777
2789
عنوان

شما چی میخرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 34 پست

چطوری تو خونه شلوار میپوشین؟🤔چرا من نمیتونم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه اشکالی داره 

مامان من سنش از شما هم بیشتره اصلا تیره نمیپوشه همش رنگای شاد و گل منگلین لباس تو خونگیاش

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
چطوری تو خونه شلوار میپوشین؟🤔چرا من نمیتونم

عادت کردیم قرار نیس که چون تو خونه ایم لخت باشیم که هوا هم که امسال خنکه نمیشه بدون شلوار بمونم 😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
عادت کردیم قرار نیس که چون تو خونه ایم لخت باشیم که هوا هم که امسال خنکه نمیشه بدون شلوار بمونم 😂😂 ...

☹☹☹☹

من که نمیتونم 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
عادت کردیم قرار نیس که چون تو خونه ایم لخت باشیم که هوا هم که امسال خنکه نمیشه بدون شلوار بمونم 😂😂 ...

من تو زمستونم شلوار نمیپوشم...اصلا نمیتونم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
من تو زمستونم شلوار نمیپوشم...اصلا نمیتونم

تومنی 

یامن توام 

😊😊😊😂👌👌👌👌

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
پ چی میپوشی؟؟؟    

هیچی😂😂😂کمر به پایینم باید باد بخوره😂😂

تومنی  یامن توام  😊😊😊😂👌👌👌👌

شلوار تو خونه اصلا برام قابل درک نیست😑

شلوار تو خونه اصلا برام قابل درک نیست😑

منم همینطور 

کلا یکی دوتا دارم 

اونم واسه کسی بیاد خونمونه😁😁

من تو مسافرتم شب نمیتونم با شلوار بخوابم 

😂😂😂😂😂