😁😁فک نکنین خنگم 😃تا به حال استفاده نکردم.علاوه بر صورت جاهای دیگه هم میشه استفاده کرد دیگه؟
واسه کل بدن هم میتونی بزنی ولی تو سالن وقت گیره فقط واسه صورت و زیر بغل هم میزنن.ولی دستگاه رو تو خونه بگیر برا خودتوهمه جاتو بزن
ای کاش دوباره متولد میشدم شاید یه نقطه بهتر این جهان چشامو باز میکردم شاید جوجه اردک زشت نبودم شاید به سلیقه خودم زندگی میکردم نه به سلیقه دیگران شاید آزاد و رها بودم از غم ها و.......شایدهای دیگر
از ۶۰ تومن هست به بالا بعضیا بستگی به جنسو کیفیتش دارخ
ای کاش دوباره متولد میشدم شاید یه نقطه بهتر این جهان چشامو باز میکردم شاید جوجه اردک زشت نبودم شاید به سلیقه خودم زندگی میکردم نه به سلیقه دیگران شاید آزاد و رها بودم از غم ها و.......شایدهای دیگر
نذار خوب نیست ، باعث چروک شدن صورتت می شه به مرور...چون.گرماش باعث باز شدن پوستت می شه بعد که سرد می شه پوست جمع می شه همون چروکای ریز صورتو عمیق می کنه ...
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
سکه ای نمی صرفه .نیم کلیو یا یک کیلویی بهتره واست یک سال هم میمونه اگه فقط خودت استفاده کنی
نذار خوب نیست ، باعث چروک شدن صورتت می شه به مرور...چون.گرماش باعث باز شدن پوستت می شه بعد که سرد می ...
اره من دارم ولی نمیزنم یکی دوبار زدم پوستم یه طوری میشه انگار خیلی خط و خطوط داره و بغضی اوقات هم لکه های سوختگی ظاهر میشدن وپوستم پوسته پوسته میشد