2777
2789
عنوان

یه سوال فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 39 پست
😁😁فک نکنین خنگم 😃تا به حال استفاده نکردم.علاوه بر صورت جاهای دیگه هم میشه استفاده کرد دیگه؟

برای بدن دیگه وکس نمی گن بهش می گن موم

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😁😁فک نکنین خنگم 😃تا به حال استفاده نکردم.علاوه بر صورت جاهای دیگه هم میشه استفاده کرد دیگه؟

واسه کل بدن هم میتونی بزنی ولی تو سالن وقت گیره فقط واسه صورت و زیر بغل هم میزنن.ولی دستگاه رو تو خونه بگیر برا خودتوهمه جاتو بزن

ای کاش دوباره متولد میشدم شاید یه نقطه بهتر این جهان چشامو باز میکردم شاید جوجه اردک زشت نبودم شاید به سلیقه خودم زندگی میکردم نه به سلیقه دیگران شاید آزاد و رها بودم از غم ها و.......شایدهای دیگر     
مسی😍نمیدونی چه قیمتی ان

از ۶۰ تومن هست به بالا بعضیا بستگی به جنسو کیفیتش دارخ

ای کاش دوباره متولد میشدم شاید یه نقطه بهتر این جهان چشامو باز میکردم شاید جوجه اردک زشت نبودم شاید به سلیقه خودم زندگی میکردم نه به سلیقه دیگران شاید آزاد و رها بودم از غم ها و.......شایدهای دیگر     
مسی😍نمیدونی چه قیمتی ان

نذار خوب نیست ، باعث چروک شدن صورتت می شه به مرور...چون.گرماش باعث باز شدن پوستت می شه بعد که سرد می شه پوست جمع می شه همون چروکای ریز صورتو عمیق می کنه ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
برای بدن دیگه وکس نمی گن بهش می گن موم

عزیزم موم درصد چسبندگیش کمتر هست نسبت ب وکس

برای بدن هم همون وکس میگن

اما وکس صورت با بدن فرق داره

وکس تمیز تر میکنه بدنو اما موم گاهی ریزه هارو تمیز نمیکنه

سکه ایاش دونه دوسه تومنه بسته ایاش گرون تره ۳۰ یا۴۰ تومن

سکه ای نمی صرفه .نیم کلیو یا یک کیلویی بهتره واست یک سال هم میمونه اگه فقط خودت استفاده کنی

نذار خوب نیست ، باعث چروک شدن صورتت می شه به مرور...چون.گرماش باعث باز شدن پوستت می شه بعد که سرد می ...

اره من دارم ولی نمیزنم یکی دوبار زدم پوستم یه طوری میشه انگار خیلی خط و خطوط داره و بغضی اوقات هم لکه های سوختگی ظاهر میشدن وپوستم پوسته پوسته میشد 

من نمیدونستم😁فقط دیدم یه چی میمالن دیگه 

😄