2777
2789
عنوان

عقل

255 بازدید | 21 پست

دوستان عزیزم 

من دختری ۱۶ ساله م

من از خدا میخوام یه انقلاب در وجود من رخ بده دوست دارم زودتر به بلوغ فکری برسم

میخوام یه دختر عاقل باشم

دختری که آگاهیش بالا باشه

خودشو دوست داشته باشه

خودشو درگیر موضوعات بی ارزش نکنه و بهشون اهمیت نده

قدرت بیان فوق العاده ای داشته باشه

درسخون تر باشه

خوشبین و امیدوار باشه تا افراد خوشبین و امیدوار وارد زندگیش بشن

همیشه به دنبال موفقیت باشه

تو کاراش عالی عمل کنه

اعتماد بنفس و عزت نفسشم بالا باشه

میشه برام دعا کنید و یه صلوات بهم هدیه کنین تا زودتر به ایده آلم برسم

اگه محبت کردین فرستادین لایک کنین

بی نهایت ممنونم🥰

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱.بیشتر سکوت کن ۲. بیشتر مطالعه کن( رمان منظورم نیست)۳.کمتر وارد فضای مجازی و حاشیه های اون بشو

۴.قبل از مدرسه درس ها را پیش خوانی بکن ۵. بعد از مدرسه ، اول به درس ها برس و بعد به امور متفرقه

۶.الگوی خودت را از زنان موفق انتخاب کن

موفق باشی عزیزم

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

افرین به طرز فکرت که به این نتیجه رسیدی یه سر به تاپیکهای. دختر_ گرانبها بزن مطالب خوبی برات داره

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
۱.بیشتر سکوت کن ۲. بیشتر مطالعه کن( رمان منظورم نیست)۳.کمتر وارد فضای مجازی و حاشیه های اون بشو ۴.ق ...

عزیزم چرا بعضی رمان ها واقعا تاثیر گذارن مثل چشمهایش بزرگ علوی

غرور و تعصب جین آستن

ما تمامش میکنیم کالین هوور

اینا دیقن تاثیر خوبی واسه ما دارن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
انشاالله ولی با تمام این چیزا دیگه بقیه رو نمی بینی 

ینی چی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
عزیزم چرا بعضی رمان ها واقعا تاثیر گذارن مثل چشمهایش بزرگ علوی غرور و تعصب جین آستن ما تمامش میکنی ...

انگشت شمارن رمان های پر مفهوم ، البته من شخصا کتاب با موضوع مشخص از نویسنده ای که تبحر در اون مورد داشته باشه میخونم ، فکر کنم مشخص بود منظورم رمان های عاشقانه بی محتوی بود که اغلب مورد پسند نوجوانان هستن 

انگشت شمارن رمان های پر مفهوم ، البته من شخصا کتاب با موضوع مشخص از نویسنده ای که تبحر در اون مورد د ...

آهان بله متوجهم 

همه جواب های خوبی بهت دادن...

ولی اینو بهت بگم ک خیلی مهمه! تا ب ۲۴-۲۵ نرسی هنوز ب بلوغ عقلی نرسیدی در بهترین حالت!!!

وقتی برسی میفهمی! پس وقتی کارت گره خورد، شرایط واست سخت شد، زیاد غصه نخور... وقت داری...!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
من به بلوغ عقلی رسیدم تو هم سعی کن میتونی واقعا مثل دخترای ۱۸ ساله م ولی ۱۶ سسالمه لمه

فکر میکنی رسیدی!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨