2777
2789

بنظرم افرادی که دعوت میشن هم نباید برن؛

نگرفتن که جای خودش

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرقش چیه، مگ مهمون کم کرونا نمیگیرن  😂 😂 😂

نه دیگه.کرونا ب محض اینکه وارد میشه اول تعداد نفرات رو میشماره،اگه دید تعداد کمه منصرف میشه.چون تعداد کم واسش ارزش نداره.کمیت واسش مهمه

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

نگیرید آدم مجبور میشه بیاد من آخر هفته عروسی خواهرشوهرمه

مگه میتونم بگم نمیام مگه میتونم به شوهرم بگم عروسی خواهرت نریم 

از ناراحتیو استرس خواب ندارم با پای خودم دارم میرم تو دهن شیر😑😑

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
والا منم نگرفتم اصلا هم حسرت به دل نموندم. صد بار دیگه هم برگردم عقب بازم نمیگیرم

اما من بااینکه بهترین مراسم گرف شوهرم بازم چون خلوت بود حسرت ب دلمه.

تنها کاری ک میشه کرد پوشیدن لباس عروس و گرفتن چند عکس یادگاری و یه شام دورهمی بین خانوده خودت و داماد هست...انصافا شرایط الان خیلی خطرناکه...درسته ماهم ارزو داشتیم ولی عقل حکم میکنه فکر جون خودمون و عزیزامون باشیم...طرف سمت ما بلند شده بخاطر اینکه یهدونه پسره ارزو داره عروسی گرفته دو خانواد الان کرونا گرفته ...یا یه نمونه دیگ تو شهرمون سر عروسی گرفتنشون 25 نفر مبتلا شدن....

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
من نگرفتم ...سر ماه خانواده همسرم قراه بیان دنبالم برم سر زندگیم...حتی سفر رو هم بخاطر کرونا لغو کرد ...

از ته دل دعا میکنم خوشبخت شی

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن

دل ادمی همیشهب ادم راست نمیگه ...گاهی ب شخصه سر گوش کردن ب حرف دلم گند ب زندگیم زدم...پس توجه نمیکنم ب هر مدل احساساتی....من تو عقدمم یه جشنو ساده فامیلی گرفتم زدن رقصیدن  شام میوه.....بنظرم همون جشنم کافی بوده....

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
از ته دل دعا میکنم خوشبخت شی

ممنونم مهربانو...همچنین شما و همه عزیزانتون  

والا منم نگرفتم اصلا هم حسرت به دل نموندم. صد بار دیگه هم برگردم عقب بازم نمیگیرم

چرا؟

خوشبخت بشی انشاءالله

صمیمانه ممنونم همچنین شما

خوب هر کسی یه دیدی نسبت به زندگیش داره. من توی اون مراسما چیزی نمیبینم که حسرتشو بخورم...برعکس از اینکه اون هزینه های بیخود را نکردم و وقتمو صرف رفتن آرایشگاه و آتلیه و گل و هزار تا چیز دیگه نکردم و اینقدر راحت رفتم خونمون خیلی خوشحالم. خیلی سبک و آسون‌. پولمونم پس انداز کردیم برای پیشرفت زندگیمون

خوب هر کسی یه دیدی نسبت به زندگیش داره. من توی اون مراسما چیزی نمیبینم که حسرتشو بخورم...برعکس از ای ...

منم عین شما پولشو گذاشتم رو پول پیش خونمون...الان یه خونه دو خاب گرفتین خیلی تمیزه....

چرا؟

چون ترجیح دادم به جای حرص خوردن سر ارایشگاه که هر مدل دوست دارند خودشون درست میکنند و لباس عروس که برای من عذاب بوددددد و سالن و پذیرایی و .....و.... پولمونو  صرف پیشرفت زندگیمون کنیم. خیلیا به شوهرم گفته بودند حالا که عروسی نگرفتی تا اخر سرکوفتشو بهت میزنند.شوهرم فکر میکرد من همش بهش گوشزد میکنم ولی من خیلی خوشحالم که مراسم نگرفتیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز