2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست بابامه صاحبش ، اول توي صالح آباد بودن بعد رفته اونجا يه سوله بزرگ انگاري ، هي بابام ميگه برو يه ...

آره الان رفته تو یه پاساژ مانند خیلی شیک شده جاش . جنساش خدایی حرف ندارن شوهرم خیلی رو لباس بچه حساسه اما وقتی جنسشونو دید خوشش اومد الانم احتمالا اخر هفته باز برم اونجا یکم خرید کنم برای پسرم

ب نظرتون چند دس لباس بگیرم چ سایزی ک استفاده بشه

عزیزم سایز صفر دو دست بردار سایز 1 و 2 هم دو دست بر ای تو خونه . لباس بیرونی هم سایز صفر یک و دو 2دست یا 3 دست . باید ببینی بچت درشته یا ریز . حیفه پوله بخری و نتونی استفاده کنی. 

[QUOTE=142569921]ب نظرتون چند دس لباس بگیرم چ سایزی ک استفاده بش

كي زايمانته ؟ ببين من همه سيسمونيمو از بهار گرفتم همرو هم برندهاي خوب و خارجي به نظر خودم كه ضروري ها رو گرفتم ولي باز اشتباه كردم كلي به كار نيومد ، چه فصلي زايمانته ؟ 

[QUOTE=142569921]ب نظرتون چند دس لباس بگیرم چ سایزی ک استفاده بش كي زايمانته ؟ ببين من همه سيسمونيم ...

عزیزم تاریخ زایمانو واسه ۱۵ مهر زدن ینی میوفته تو زمستون 

بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰
آره الان رفته تو یه پاساژ مانند خیلی شیک شده جاش . جنساش خدایی حرف ندارن شوهرم خیلی رو لباس بچه حساس ...

عزیزم میشه اگ اخر هفته رفتی ی خبر بدی بمن از لحاظ قیمت و ساعت کاری و خلوتی یا شلوغیش

من احتمالا شنبه شوهرم خونس برم 

بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰
عزیزم میشه اگ اخر هفته رفتی ی خبر بدی بمن از لحاظ قیمت و ساعت کاری و خلوتی یا شلوغیش من احتمالا شنب ...

آره عزیزم حتما .. شنبه خلوته چون اکثرا سر کار معمولا 5 شنبه و جمعه شلوغتر. ساعت کارتون 10 صبح تا 7غروب

عزیزم تاریخ زایمانو واسه ۱۵ مهر زدن ینی میوفته تو زمستون 

قنداق فرنگي واقعا عاليه و بدرد بخور ، كرير به نظرم بسيار مسخرس ، ساك حمل بچه بهتر از كرير ولي جفتش زياد مورد استفاده نيست يعني همون قنداق فرنگي كارشو ميكنه به نظرم ، من ساك حمل گرفتم ، ساك لوازم بچه گرفتم كلي هم پولشو دادم ولي كاش كوله پشتي ميگرفتم خيلي بهتر و آسونتر بود ، كالسكه آلماني گرفتم مدل عصايي كه جمع ميشه كوچولو ميشه و بزرگ و دست و پا گير نيست راضيم ازش، روروئك گرفتم اونم مارك خوب كه سبك باشه كه واكر هم بود اونم مورد استفاده بود ، تخت و كمد چوبي نگرفتم چون مستاجرم به جاش تخت و پارك گرفتم كه اونم جمع ميشه قد بك ساك دستي ميشه از اونم راضيم اون روش يك ني ني لاي لاي داره گهواره مانند اون خيلي خوب بود خيلي خوب نوزاد كوچولو بود تا ٢ ماه همش اون تو ميذاشتمش ، پستونك شيشه شير اونت بگير چون عاليه ، پستونك ميوه خوري خيلي خوب بود كه بهش عصاره خوري هم ميگن ، سرلاك خوري بسيار مسخره بود نگير ، مسواك انگشتي نگير بعدا بهداشت بهت ميده ، ست ناخن گير بگير ، برس و شونه بگير 

پتو به ست بگير كه خيلي سبك باشه كه اون بالش و تشك كوچولو داره سبكه كه ميخواي هرجا بري همراهت باشه ، من لباس از بي سي سي گرفتم و واقعا راضيم از جنساش مرگ نداره ، ايرانيه ولي از خارجي بهتره ، گرون هست ولي واقعا ميارزه و الان بعضي مدلاش سايز نيوبرن و ٣ تا ٦ كه به كارت مياد پنجاه درصد تخفيف داره ، لباس به هيچ عنوان بولوز نگير حتما بادي زير دكمه دار بگير با شلوار ، سرهمي جوراب دار اصلا نگير زود كوچيك ميشه ، پاپوش زياد نگير ، شورت اصلا استفازه نميشه ، لباس مجلسي نگير ،