2777
2789
عنوان

خیییییلی لاغر

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 118 پست
این رژیمی که گفتم ۱۱۰۰کالری بعد از هر مرحله چاقی بالاتر میره واقعا عالین من کتاب ایشون وحتی رژیم هاش ...

عزیزم دقیقا کدوم رژیم‌۱۱۰۰کالری داره،اخه شما چندتا گفتییی..رژیم خاصی نگفتی

سوال دیگه،عرق یونجه قدح عالی و‌اشتها اوره؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دقیقا کدوم رژیم‌۱۱۰۰کالری داره،اخه شما چندتا گفتییی..رژیم خاصی نگفتی سوال دیگه،عرق یونجه قدح ...

بله گلم اشتها اوره عزیزم رژیم ۱۱۰۰کالری فقط رو میان وعده شما کار میکنه شما نمیتونی غذاتو زیاد کنی مشکلی نداره رو میان وعده کار کن بعد صبحانه دو لقمه کوچیک از هر چی خواستی بخور نهارت که همون بعدش کیک یا بستی داشتی بخور اگه تونستی کنار هر وعده غذاییت شربت بخور دو لیوان ماست یا شربت در کل روز بخور معجون یادت نره میتونه کاملا ساده باشه مثل شیر بستنی با موز یا عسل

واقعا کم نیست آخه منم همین حدودام باربی باربی 

بخدا دستم اندازه دسته نی نی هاس ، خیلی لاغرممم چطور میگید کم نیست😂سن ۲۴ _۳۹کیلو؟؟تو فامیلا از همه فنچ ترم همه بغلم میکنن،میگن عین پر سبکی،حتی دوستای هم سنم

افرین  ،خیلیم‌خوبه ،یعنی میشه یه روز منم چاق بشمممم،اصلا گوشت ندارم😂

البته چرا نشه فقط هر دو ساعت باید یه چیزیبخوری وکالریشم حساب کنی ببینی در کل ۱۱۰۰ شده یا نه سیب زمینی اب پز بخور صورتت حسابی پر میشه منظورم میان وعده هاته اونا باید بشن ۱۱۰۰

یه بسته خامه صبحونه ی کامل؟

مثلا برنج چن قاشق میخوری یا اگه غذا نونی باشه چقد میخوری؟؟غذای سرخ کرده چی

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
من قدم١٥٦وزنم ٤٩ فعلا ن خيلي لاغرم ن چاق ولي قبلا ٤٠بودم استخونام زده بود بيرون 

وزن ۵۰عالی،دختر باید یکم پر باشه...من خواستگار ک دارم‌،سکته میکنم،اخه خیلی بدجوره ۴تیکه استخون😊😢