2777
2789

۱۰ روز دیگه زایمانمه...به من نگفته ولی به مامانم گفته مامانمم التماسم میکنه برو طبیعی نرو سزارین...ولی من سر زایمان طبیعی  قبلیم ۳ روز به هوش نیومدم میخوام اینو برم سزارین...میترسم بمیرم 

بچه ی اولم هنوز ۳ سالشه فقط

نماز قضا خیلی زیاااد دارم 

خیلی غیبت کردم

گردوی حرام از باغ یکی خوردم اما الان یادم نمیاد کی بود و اون باغ کجا بود 

آمادگی مردن ندارم اصلا😢 

همش میگم مگه اون خداست ولی باز میگم پس چرا برای همه درست دراومد

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای فقط گردو حروما 😂😂😂

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

الکی انرژی منفی و استرس نده ب خودت

مگ خالت آنخماهوعه؟؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

به خدا توکل کن و نذار افکار منفی اذیتت کنه 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

ول کن خرافات رو هرکی هروقت خدا بخواد میره شماهم توبه کن از همین حالا ایشاا...هزار سال عمر باعزت داشته باشی،صدقه یادت نره

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز