و اما بریم سراغ ختم خودمون دوستان این ختم به نیت سلامتی و فرج اقا امام زمان و به نیت ازدواج پر خیر و برکت همه دختران این خونه و خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوانان کشورمون ایران.متوسل به امام جواد(ع)میشم و این بزرگوار رو واسطه قرار میدیم.عزیزانی که مایل هستند.در این ختم شرکت کند در همین پست ثبت نام نمایند . سپاس گزارم.
در روز میلاد حضرت معصومه(ع) و امام رضا این نماز میخونیم برای توسل به میوه دل امام رضا(ع).و این نماز به این صورتی که میگم.و همچنین در روز میلاد حضرت معصومه و امام رضا هم یک یس میخونیم و به این دو عزیز بزرگوار تقدیم میکنیم.انشاالله که با دعای این بزرگواران همه حاجت روا بشیم.
در مورد دعای توسل.این دعا هر شب خونده میشه از شب بعد از تولد حضرت معصومه تا شب تولد امام رضا. متوسل میشیم به امام جوادائمه (ع) فاصله بین این دو شب 9شب است و در این 9 شب هر شب 9بار دعای توسل را میخونیم.بعد نذر میکنیم که اگر از میلاد امام معصوم یکی از امامان (ع) تا میلاد امام بعدی ازدواج کردم یک نذری انجام میدم.مثلا چند روز روزه و ...
دوستان عزیزم این دعای توسل که با هم انجام میدیم بهتره با خلوص نیت باشه،سعی کنیم این مدت گناه نکنیم و یا کمتر گناه کنیم،و استغفار هم بکنیم هر بیشتر بهتر.به امید حاجت روایی همه عزیزان.منم در دعاهاتون فراموش نکنید ....
من یه گروه به مدت ۹ برگزار میکنم هرکی خواس میتونه عضو بشه تو واتساب هم هس خواهشا فقد خانما بیان فردا شروع میکنیم
https://chat.whatsapp.com/LXA9d72nFWfJboAyKst3gc