2821
2789

اصلا وابدا اعتقاد ندارم همه چی دست خوده ادمه توبخوای کوهم میتونی جابجا کنی برای رسیدن دونفر بهم باید هردو بخوان حالا این وسط یکی کم کاری کنه میذارن پای قسمت  بعدم مگه اونایی ک بهم نرسیدن و بایکی دیگ ازدواج کردن وبدبخت شدن قسمتشون بدبختی بوده؟ینی خدا بدبختی واسه بندش میخواد؟هرچیزی به اختیار واراده خودمونه

من که به خواست خدا اعتقاد دارم وقتی هر کاری میکنی ولی اون نمیشه حتما یه حکمتی توشه اگه با زور به یه چیزی برسی به نظرم بعدا آدم پشیمون میشه.همیشه بگو خدایا به خواست خودت نه به خواست من و به زمان خودت نه به زمان من هرچی به صلاحمه بهم بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله دقیقا همونی که قسمته، همون میشه گاهی چیزی قسمت نیست و نه میاد تو کار و ما با اصرار نتیجه رو چ ...

خیلی دوسش دارم اما خانوادم هی نه میارن کسیه که حتی توی ترافیک کنارش حالم خوبه دراین حد

خیلی دوسش دارم اما خانوادم هی نه میارن کسیه که حتی توی ترافیک کنارش حالم خوبه دراین حد

الان روزهایی رو داری تجربه میکنی که حس میکنی تو اوج آرامش و لذتی کنارش

اگر بدون در نظر گرفتن احساسات عاطفی پیش بری و فقط با عقل بخوای تصمیم بگیری بازم حس میکنی تو ترافیک حالت کنارش خوبه

فکر میکنی اونقدر پخته هستین دوتاتون که اگر خدایی نکرده تو زندگی مشکلی براتون پیش بیاد بدون در نظر گرفتن حمایت خانواده ها میتونه مشکل رو حل کنید

اگر جوابت بله هست میتونین خانواده هارو متقاعد کنین تا برای بهم رسیدنتون همکاری کنن

2790
2823
2791
2779
2792