2777
2789
والا من یه مدت ساب عشق واینا گوش دادم بعدش هرشب خواب اونایی رو میدیدم که ازشون متنفربودم بعد صبح بید ...

اخه شاب باید معتبر باشه

خیلییییی پیجا هس شاب مجانی میدن اونا اصلا خوب نیس !!!!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا من یه مدت ساب عشق واینا گوش دادم بعدش هرشب خواب اونایی رو میدیدم که ازشون متنفربودم بعد صبح بید ...

من یه مدت هر شب کابوس میدیدم فکر مرگ و مردن افتاده بود به سرم نمازامو ول کردم افسرده شده بودم قطع که کردم درست شد. بعد مثلا من امشب خواب میدیدم این اتفاق میوفته فرداش اتفاق می افتاد. حتی ترور حاج قاسم هم دیدم اما خب نمیدونستم کی بودن فقط صحنه های خون و.... رو میدیدم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
اخه شاب باید معتبر باشه خیلییییی پیجا هس شاب مجانی میدن اونا اصلا خوب نیس !!!!

جای معتبری میشناسی؟

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍
من یه مدت هر شب کابوس میدیدم فکر مرگ و مردن افتاده بود به سرم نمازامو ول کردم افسرده شده بودم قطع که ...

دقیقا خوابای منم ترسناک بود وچندروز بعدشم ازهمون ادما اطرافیانم بهم خبرای مختلف میدادن بدون اینکه من ازشون بخوام😐 

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍
اخه شاب باید معتبر باشه خیلییییی پیجا هس شاب مجانی میدن اونا اصلا خوب نیس !!!!

ربطی به پولی بودنش نداره بیا من یه ساب بهت رایگان میدم از کانال مهرگان اما تو یه جا دیگه 100باید به همین ساب پول بدی. دیگه میگن مهرگان معتبره ولیییی همون ها رو هم من امتحان کردم روح و روانتو به هم میریزه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨