2777
2789

شرایط دیگه اتم خوب مینوشتی مهم اینکه هر دوتاتون از هم خوشتون بده یعنی مثلا من بگم وااای پسره چه قدر قد بلند شما پیشش کوتوله میشی تو قبول نخواهی کردی ؟ درثانی شما ۱۶۴+ مثلا یه پنج سانتم کفش پاشنه بلند حالا بذاریم ۱۷۰ اونم ۱۸۵ خوبه دیگه 

شرایط دیگه اتم خوب مینوشتی مهم اینکه هر دوتاتون از هم خوشتون بده یعنی مثلا من بگم وااای پسره چه قدر ...

گفتم من مطلقه اون مجرد من فقط ماشین دارم اون خونه ماشین دیگه چی بگمممم

خوشبختم چون ی مرد همه چی تموم دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندسالتونه چرا همه چسبیدین به مطلقه ها 😐 یعنی اینقدر وضع و اوضاع خرابه ماشین داری والله یه کار هم پیدا کن زندگیتون بکن دیگه چه کاری اخه نمیدونم دیده من با شما خیلی فرق داره 

دیووووونه  😂😂😂😂 حالا چرا این همه اختلاف طبقاتی 😆😆😆😆

اره واقعا اختلاف طبقاتی اینه بقیه مسائل اداشو در میارن😂😂😂فکر کن من پاسنه ۱۲ سانتی میپوشم به زور میرسم زیر چونش😐پهناشم که دیگه نگم برات😂یه دستی بغلم کنه گم میشم😑

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
اره واقعا اختلاف طبقاتی اینه بقیه مسائل اداشو در میارن😂😂😂فکر کن من پاسنه ۱۲ سانتی میپوشم به زور م ...

😂😂😂😂😂 اره واقعا بقیه اداتونو در میارند ...خدا شما رو برا ایشون .و ایشونم برا شما حفظ کنه 

😂😂😂😂😂 اره واقعا بقیه اداتونو در میارند ...خدا شما رو برا ایشون .و ایشونم برا شما حفظ کنه 

سلامت باشی عزیزم همچنین 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .

ببخشید من حرف شما رو اشتباه متوجه شده ام اینکه شما مطلقه هستید اگه از حرفم ناراحت نمیشی من میگم نه ببین فردا روزی تو زندگی مشکلی پیش اومد همش سرت چماق میکنه میگه تو اگه خوب بودی طلاقت نمیدادن هر چند اگه هیچوقت مشکل از شما نبوده باشه بازم هر چی به صلاحتونه این فقط یه نظره همین 

استارتر تقریبا شرایطت یکم شبیه منه

من تاپیکاتو خوندم عزیزم شما بچه داری من ندارم گلم..راستی همسرت بهتر شد؟؟من از شوهر اولم اصن شانس نیاوردم حالا این سری میخام طعم خوشبختیو ببینم گلم

ببخشید من حرف شما رو اشتباه متوجه شده ام اینکه شما مطلقه هستید اگه از حرفم ناراحت نمیشی من میگم نه ب ...

همه این حرفا رو بهش گفتم میگه اصن من ی بارم حرفشو نمیزنم راست میگه پسره خوبیه خیلی عاشق بچس  

استارتر تقریبا شرایطت یکم شبیه منه

شوهر اولم ازهرنظر بد بود اصن نمیدونم چرا زنش شدم سنتی بود اینو خودم اشناشدم ازمم کوچیکتره اما من ظریفم سنم بهم نمیخوره    

همه این حرفا رو بهش گفتم میگه اصن من ی بارم حرفشو نمیزنم راست میگه پسره خوبیه خیلی عاشق بچس   & ...

شما هم به همین سادگی پذیرفتین عزیزم الان احساساتیه مهم بعد ازدواج فعلا الان دمشون لای درگیره همین ....بهرحال نظر خواستید نظرمو گفتم همین 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792