2777
2789
عنوان

بی مزه بازی😣😥

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 32 پست
یه شات خیلی مسخررو استوری کردم😓

اشکال نداره بابا

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخند بابا منم از این کارا کردم😂😂😂

حالا فکر میکنن دیوونه ام😂

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
منم معمولا خنده دار ترین مسائل رو اینقدر بد تعریف میکنم که وسطش طرف خسته میشه گووش نمیده😅 در کل جدی ...

کپ من

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
منم معمولا خنده دار ترین مسائل رو اینقدر بد تعریف میکنم که وسطش طرف خسته میشه گووش نمیده😅 در کل جدی ...

منم مثل شما هستم وقتی یه مسئله ای جدی تعریف میکنم بیشتر بهم میخندن تاآب و تاب طنز دار بگم

وای من یه همکاردارم خیلی رو مخه از بس لوس و بی مزه اس ولی خودش نظرش متفاوته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
وای من یه همکاردارم خیلی رو مخه از بس لوس و بی مزه اس ولی خودش نظرش متفاوته

😣

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
بخند بابا منم از این کارا کردم😂😂😂

واسه منو ببین دیگه خیلی مسخرس😂

وای ما یکی از اقواممون تمام پیام هاشو با دوستاش اسکرین میگیره میزاره استوری و ما از خنده زمینو گاز میگیریم روزی 10 تا میزاره شایدم بیشتر 😂😂😂😂😂😂😂عجوبه ایه واسه خودش

مدیونی اگه تاپیکی بود که اسی عکسشو گذاشت منو تگ نکنی جیگر😂