2777
2789
طلا تو این شرایط بنظرت بازم میشه روش حساب کرد؟؟؟؟

من دیروز گوشوار دخترم شکست عوضش کردم طلا فروش اشنا بود گفت احتمالن تا یه تومن بره

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از پس اندازتون به شوهراتون میگید یا ن حساب مخفیه

من پس انداز ندترم...شاغلم ب قسطا میرسیم فقط با یه مقدار طلا...جمعن من و شوهر و دخترمم یه خورده تو بورس پول داریم ک اصلن روش حساب نمیکنیم و بیخیالش هستیم

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
خدا ب دادمون برسه 😔

کاش فقط طلا گرون شه‌....چیز واجبی نیس حتی برا عروس...ولی با خوراک و لباس و خونه و ماشین واقعن سخته