2777
2789
دقیقا مثله من  وقتی با شوهرم دعوام میشه میاد رو پله گوش میکنه😏بعد میگه اینا را چرا به پسرم گف ...

ایندفعه بلند بلند از مادرشوهرتم بگو 😂😂😂

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...
ناراحت نیستم که کلا میخام ببینم عکس العمل بقیه چیه یا واقعا دلیلش چی میتونه باشه کنجکاوم بیشتر

پست بعدی توضیح دادم، امیدوارم از من ناراحت نشده باشی و اینقدر خوشبخت باشی که رفتار دیگران اصلا برات مهم نباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتاشون  یعنی شوهرتم؟؟؟؟🙄😲😲وای خدایا  من بمیرم اگ ب شوهرم روزی این جوری  بگم

شوهرمو دخترم😂😂😂😂

به حرف من نیومدن که به حرف منم برن

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...
دقیقا مثله من  وقتی با شوهرم دعوام میشه میاد رو پله گوش میکنه😏بعد میگه اینا را چرا به پسرم گف ...

میگفتی مامان جون چرا تو راه پله ایستادی بده بیا خونه خسته میشی با صدا تصویر هم باشه بد نیس😅😂

ببین عزیزم مادره دست خودش نیست فکر میکنه عروس محبت پسرش رو ازش گرفته به خدا همه مادرای دنیا بدبختن ا ...

نه عزیزم مادرشوهر حسوووده حسود

دست خودشم نیست

نمیتونه عروسو تحمل کنه.وگرنه دوست داشتن بحثش جداس

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
شوهرمو دخترم😂😂😂😂 به حرف من نیومدن که به حرف منم برن

ب من ربطی نداره ها ولی این جوری  نگو اصلا انرژی های منفی نده و کائنات  میشنون و روزی خدایی نکرده پشیمون  نشی بازم  ببخش این نظرم بود🌼

میگفتی مامان جون چرا تو راه پله ایستادی بده بیا خونه خسته میشی با صدا تصویر هم باشه بد نیس😅😂

رفتم درو باز کردم خودش ترسید بیچاره دوید رفت تو اتاق به گریه کردن😂😂فکرکرده بود شوهرمه حالا میره چیزش میگه

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
نه عزیزم مادرشوهر حسوووده حسود دست خودشم نیست نمیتونه عروسو تحمل کنه.وگرنه دوست داشتن بحثش جداس

منم همین رو گفتم، مادرشوهر من خالمه به خدا یه تیکه ها سختی بهم میندازه تا مغز استخونم میسوزه ولی تا الان که جوابشو ندادم میگم خاله مادر دوم انسانه اشکال نداره