چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
مجردم ولی با تمام وجود از خدا میخوام شوهرم آتش نشان باشه بگید آمین
آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است بارها گفته علی شاه نجف، جان من است | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) | . بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
ای اقا یی که تو تاپیکی مگه تو شوهر داری ؟ریپ نکردم تا دعوا نشه
چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍