2777
2789
عنوان

خانم های باهوش به دادم برسید.شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 34 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معضرت میخام ولی باید راشتشو بگم  اول به خودم نگاه میکنم ببینم چی کم گذاشتم واسش با احتر ...

بازم نظرات عهد دقیانوس

شما خودت زنی خودت رو میبری زیر سوال؟

هر شوهر بیشعوری خیانت کرد و رفت دنبال کانال صیغه یعنی مقصر کم کاریه زن بدبختشه؟ چرا نمیگی مرتیکه ذاتش کثیفه؟

شاید از رو کنجکاوی رفته بعدم میاد بیرون  من گاهی مبرم ببینم چخبره🙈 .ولی میام بیرون باز

ی کانالی ربات داشت اطلاعات داده بود به ربات که حاضر به هرگونه رابطه ودوستی هستم

البته ی چیزی هم هست

شوهرت اگع پروک سی استفاده میکنه ی سری کانال هستن ک اسپانسر پروک سی هستن

و بدون اختیار شوهرت میان بالا

ببین کنار کانالا ننوشته پروک سی اسپانسر؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
معضرت میخام ولی باید راشتشو بگم  اول به خودم نگاه میکنم ببینم چی کم گذاشتم واسش با احتر ...

من خیلی دوسش داشتم.من کم نزاشتم حتی تو رابطه ایشون سردن ودیر رابطه میخوان و من شده زیاد پیش قدم شدم

بازم نظرات عهد دقیانوس شما خودت زنی خودت رو میبری زیر سوال؟ هر شوهر بیشعوری خیانت کرد و رفت دنبال ...

نه عزیزم من قصدم توهین نبود گفتم من اگر بودم این فکرو میکردم همین معمولا ادم باید از یه جایی کم ببینه که دست به یه سری کارایی بزنه دیگه 

من كم طاقتم همون موقع بروش میارم

یبار یه فیلم تو گوشیش دیدم چنان قشقرقی بپا كردم 

حساب كار اومد دستش. بعدش خودم از رفتارم تعجب كردم و دلم بحالش سوخت كه بخاطر یه فیلم چنین رفتاری باهاش داشتم.

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
2790
2778
2791
2779
2792