2777
2789
عنوان

🦇💃دورهمی خفاش های نمونه💃🦇

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 316 پست
دیگه دیره دیگه دیره دیگه دلم ازت سیره😂🌻🍃

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا اقا اینا مال منن😤😢😢

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اقا اقا اینا مال منن😤😢😢

دیگه تموم شد برشون داشتن همه

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…
پشت لبخندت چی قایم شده؟😂

چیزی نیست بخدا

بیا نگا کن🥺

وا 😂

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
دمپاییمو بده    

🔪🔪دمپاییتو گم کردم فعلا چاقوها رو داشته باش🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
شلام شلام😍

جلام جزیزم جوض جومدی😂😂

زود زود اسفند بیار یه موقع چشم نخورم😌🙈🙊😉

دیگه تموم شد برشون داشتن همه

ن ت روخدا 😢😢😢بدین برم اینا عشقای منن😢😢فقط مال منن😭😭😭

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ن ت روخدا 😢😢😢بدین برم اینا عشقای منن😢😢فقط مال منن😭😭😭

صحبت نکن ببینم😑

🔪🔪دمپاییتو گم کردم فعلا چاقوها رو داشته باش🌻🍃

ن من دمپاییمو میخوام اینا مال منن چاقو مال خودتون😢😢😢شوخی نمیکنم واقعانی😢