کیک مخمل با کرم پنیر مواد لازم برای یه کیک تو قالب گرد 20 سانتی: آرد:2/5 پیمانه یا 2/5 لیوان(لیوان فرانسوی منظورمه) شکر:1/5 پیمانه بیکینگ پودر:1 قاشق غذاخوری کره:150 گرم یا 1 پیمانه کره ذوب شده وانیل:1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین:1 قاشق چایخوری تخم مرغ هم دمای محیط:2 عدد دوغ بدون نمک:1 پیمانه ....ماست بدون نمک رو با آب مخلوط کنید سرکه سفید:1 قاشق مربا خوری(من حواسم نبود یه قاشق غذاخوری ریختم اما تاثیری تو طعمش نداشت) پودر کاکائو:1 قاشق غذاخوری رنگ قرمز خوراکی: 1 قاشق غذاخوری که با 1/4 لیوان آب مخلوط شده برای تزیین و روکش کرم پنیر: پنیر خامه ای کم نمک:300 گرم خامه صبحانه (باید فرمش بدید) یا خامه فرم گرفته:200 گرم پودر قند یا شکر:به مقداری که شیرینیشو میپسندید:من 6 قاشق ریختم به نظرم باید بیشتر میریختم وانیل:1/4 قاشق چایخوری در صورت تمایل : موز و گردو ابتدا فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین هم 3 بار با هم الک کنید کره رو با حرارت ملایم یا غیر مستقیم ذوب کنید شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب باهم بزنید حدود 5 دقیقه و کره رو هم اضافه و باز 1 دقیقه بزنید تو یه کاسه جداگانه کاکائو و رنگ که با آب مخلوط کردید رو با هم خوب مخلوط کنید و اونو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید حالا دیگه همزن رو کنار بگذارید و با لیستک یا قاشق بقیه کار رو ادامه بدید آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین رو که سه بار الک کرده بودید رو نصف اونو به مخلوط تخم مرغ و رنگ اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید ، بعد دوغ رو اضافه کنید ...بعد سرکه رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا آرد جذب بشه. بعد از اون بقیه آرد رو اضافه وبه صورت دورانی هم بزنید تا مواد یکدست بشن تو قالب 20 سانتی کاغذ روغنی بندازید و این مایه رو توی قالب بریزید و برای 40 تا 50 دقیقه(وقتی با خلال چک کردید وتمیز بیرون اومد)توی فر بذارید بعد از پخت ده دقیقه صبر کنید و بعد از قالب خارج کنید و وقتی کاملا سرد شد کار تزیین رو شروع کنید من ته مایه که با کاسه چسبیده بودو تو دوتا قالب کاپ کیک ریختم اینم کیکی که حسابی پف کرده میشه گفت 4 برابر شده من برای تزیین از کرم پنیری استفاده کردم: خامه صبحانه رو به صورتی که قبلا گفتم فرم بدید (اینجــــــــــــا) وقتی فرم گرفت پنیر خامه ای رو که با چند قاشق پودر قند یا شکر و کمی وانیل خوب مخلوط کردید اضافه کنید وبا هم مخلوطشون کنید و 15 دقیقه بذاریدش یخچال و بعد کار تزیین رو شروع کنید به آرامی کیک رو با چاقوی بزرگ و تیز از وسط نصف کنید و از کرم روی لایه ی اول کیک بکشید و روشو گردو موز بریزید (میتونید گردو م وز رو حذف کنید من بخاطر همسرم که خیلی دوست داره ریختم) و لایه بعدی کیک رو روی لایه اول قرار بدید و کل کیک رو با پالت خامه کشی از کرم بپوشونید(نظمش مهم نیست اصلا قشنگیش به بی نظمیشه) من از دوتا کاپ کیکم هم برای تزیین استفاده کردم و برای دور کیک از ترافل قهوه ای و کرم پنیری که توش کمی رنگ ریختم و توی قیف ریختم استفاده کردم و اسم الی رو هم با شکلات چیپسی روی کیک نوشتم خیلیییییییییی ساده بود ولی بسیار خوشمزه بود منبع چف آرتیست(الی بانو)