2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 39 پست
نه

شوهرت به دختر پیام بده عیب نداره

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براش پیامک بده ..یا یه نامه بنویس با مضمون زیر

وقتی ک میری سر کار  بهت میگم مراقب خودت باش وقتی میگم مراقب خودت باش قطعا منظورم این نیس ک مثلا ماشین بهت نزنه چون تو یه بچه  نیستی ک اینو بگم ..منظورم اینه ک مراقب روحت باش ..چون اگر خدای نکرده روزی جسمت اسیبی ببینه من با تمام جسمم و روحم از تو مراقبت میکنم اما اگر روحت رو کسی از من بگیره .دیگه نه جسمم نه روحمم با تو نخواهد بود

جایی هست تو وجود من ،که جز تو هیچکی نمیتونه اونو پر کنه
واقعا پس بهم بگو خیلی واجبه

خانمی غذاهای مثل گشت قرمز ... ماهی نباید بخوره

بادمجون ... کنسروجات .... نوشابه ... شکر ...

اسیدش بالاترمیبره ...

گوشت بوقلمون و مرغ براش خوبه 

گیلاس و لیموترش براش عالیه 

خب مگه مشکلش چیه واسه شیفت ها و کارش لازمه که پیام بده

در حد رابطه كاري مشكل نداره كه اولا بايد زنگ بزنه دوما از نظر من همونم مشكل داره 

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜
یه پیامی داده قتل که نکرده 😑😑😑😑😑😑

این حکمش اعدامه🤣

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
حزفشون کره بود ب یکیشون گفته بود ایی پیدات نیست،،تویه گروه هم هس پر دختر،،ب یکی هم پیام داده بود پای ...

خب باید شما مسکل رو ریشه یابی کنه که چرا رفته سراغ این کارا.رابه طون خوبه؟مشکل بزرگی توی زندگیتون نیس؟و....

خیلی چیزاباید مسخص بشه

مهمتر از همه عدم برخورد احساسی وشتابزده هست که کاررو بدتر میکنه.